跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB 證 件 相

九龍哪裡有BB 證 件 相影 3 mths old?

複式洋房

Re: BB 證 件 相

You may try photomax

My little angel
Lilypie Baby Ticker

複式洋房

今日我們 已經影左! 不是photomax; 個叔叔好有心機影,

細 B好活潑打開對眼笑, 大B個表情有少少 angry!

Thanks anway!

子爵府

Oh, 今日剛剛去換回鄉証 (洗衣街中旅社)
中旅社地下門口出面有d人拿住d証件相samples
$18/4張
同bb影要bb訓係張床度
中旅社隔離仲有個商場有勁多影印舖tim $0.5/pc
:mrgreen:

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

複式洋房

你講確平D (我 pay $60一個 半打) ;但是我的來的去今遠都貴!

複式洋房

universe,
你對twins係b仔定b女? Twins 一定好得意, post d 相 ah.... :wink:

公爵府

but 我覺得o個個商場好似好污漕咁
唔想帶 bb 去 d 唔係咁干淨既地方

LLK 寫道:
Oh, 今日剛剛去換回鄉証 (洗衣街中旅社)
中旅社地下門口出面有d人拿住d証件相samples
$18/4張
同bb影要bb訓係張床度
中旅社隔離仲有個商場有勁多影印舖tim $0.5/pc
:mrgreen:

複式洋房

Hello 係仔, 我不知道怎 post !!

別墅

我仲未幫bb 拎回港証/ 回鄉証呀. 請問有咩手續? 要預約嗎? 駛唔駛親自帶bb 去?

複式洋房

For SAR Passport you need to bring BB along.

Not sure about 拎回港証/ 回鄉証.

You can check the following websites for more information:

http://www.chinatravel1.com/zhengjian/gangao.htm

http://www.immd.gov.hk/chtml/home.htm

Hope it helps!

首頁

尾頁

跳至