意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92832

請問一罐初生嬰兒奶粉可以食幾耐?

大宅

國民生產總值:2488

畀面勳章

請問一罐初生嬰兒奶粉可以食幾耐?

如果我打算餵人奶,咁要買定幾多罐初生奶粉呢?

複式洋房

國民生產總值:447

Re: 請問一罐初生嬰兒奶粉可以食幾耐?

normal 400g 3-4days, 900g for 1 weeks

水晶宮

國民生產總值:65788

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

全奶粉就為 normal 400g 3-4days, 900g for 1 weeks

你話餵人奶, 就真係個個唔同, 有些買左1罐, bb到左6個月大都未開過.

如果, 你諗住餵人奶就買1罐先啦! 反正周圍都買到奶粉既, 除日本奶粉外.

禁止訪問

國民生產總值:33575

大宅

國民生產總值:1232

2019新春慶豚圓

貓姐 寫道:
其實我覺得唔洗買住, 如果bb係e院有補奶粉, 睇下e院到時食邊隻先, 出院前叫老公去買咪得

我個時都係咁架!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

民房

國民生產總值:19

me too

大宅

國民生產總值:2488

畀面勳章

唔該晒各位!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.