婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

常常生痱滋,點解救?

一生就幾粒,好痛 :-( 有無人可幫我

男爵府

環保接龍勳章

Re: 常常生痱滋,點解救?

食維他命b雜. 缺乏b2係會時常生口腔炎.舌炎等. 但係維他命b係群族去食先好
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

複式洋房

[quote]
Harry媽 寫道:
食維他命b雜. 缺乏b2係會時常生口腔炎.舌炎等. 但係維他命b係群族去食先好
我們愛,因為神先愛我們 (聖經) www.healthnjoy.com.hk

男爵府

我妹妹又係成日生,仲要係幾粒變成一大粒
佢而家都開始食vitamin b雜,有少許改善!

p.s.唔知同佢食避孕丸有冇關係,佢以前冇食都好少生,一開始食就不停甘生!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係開始食緊b雜好似好少少.
食避孕丸有關係咩 ?-(
NaughtyLuiLui 寫道:
我妹妹又係成日生,仲要係幾粒變成一大粒
佢而家都開始食vitamin b雜,有少許改善!

p.s.唔知同佢食避孕丸有冇關係,佢以前冇食都好少生,一開始食就不停甘生!!!

男爵府

唔知有冇關係?佢以前未食避孕丸都冇生過痱滋,但一開始食就不停甘生,

複式洋房

點解要食避孕丸 ? 我從來唔使老婆食避孕丸 (註:我唔係唔得架 !) 我覺得要老婆食丸係好自私的行為。
我們愛,因為神先愛我們 (聖經) www.healthnjoy.com.hk

男爵府

我妹妹食避孕丸唔係只想避孕,佢因為月經有問題,成日都唔準,醫生幫佢check過後建議佢食,而家d m又ok晒,但就成日生痱滋.

我妹妹個男朋友/未婚夫好好,佢都叫我妹唔好食,仲想快d同佢結婚生bb,但係我個妹話要儲多d錢先.

其實有好多好男人,(包括你同我老公)hehe,都唔想自己老婆食避孕丸,反而係有d女人自己要,可能有時唔係好信得過d男人,又唔想有bb啦,要保護自己!

大宅

三歲小朋友可唔可以食維他命B雜呀?
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至