潮流時尚

跳至

首頁
12345...98

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 包包兵團召集( part 7 )

今日下午我已發現

菇時 寫道:
係wow,冇在線上嘅?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

Morning

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning Beauties
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

魚媽
函館得夜景睇, 要坐成3個鐘頭車, 不過你可以去湯之川浸溫泉, 佢有間hotel有私人溫泉, 你可以同老公一齊浸, 好溫馨ka, 又可以到函館朝市食魚生, 好正ka, 不過5day唔知你夠唔時間去其他地方, 因為函館真係幾遠ka
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

早晨, 各位 咁快就去到包包兵團召集( part 7 ), 恭喜恭喜

男爵府

魚媽
我都去過兩次北海道, 都可以比d資料你ka, 你有d乜野想知呀

你可以choose ana, 好似平jal少少, 你check下la

男爵府

係啦..冇咗在線上好冇"引"..都唔知有冇人同自己吹水..

男爵府

lamlam, OscarBB
謝謝你們的資料!

lamlam,
太陽雨帆布我昨天問左啦, 因為價錢比較費, 所以咪想問下你地仲知唔知邊道平! 其實我舊年問左間, 價錢算合理, 不過我唔見左個電話呀 :-( :-( :-(

OscarBB
咁我明天去元朗自己找下先啦! THANKS!

男爵府

lulu,
比資料我..好呀...首先..可唔可以要你上次行程呀...我要搵d行程嚟做準備...唔該晒...

如果直航係咪得國泰呀...如果轉機會唔會好"sign"時間呢??
仲有..我想問其實係咪需要晚晚唔同酒店..住晒一間又得唔得呢?? 如果得..住邊會最方便...

男爵府

jollydophin,

當然直飛更好過轉機啦! 以下你可以看下呢個行程可唔可以, 其實都比較大路

如你想用以下呢種去行, 你可買 ana package , 因可以札幌去函館走!

day 1 香港 札幌 *住札幌
day 2 札幌 札幌 *住札幌
day 3 札幌 小樽 *住札幌
day 4 札幌 登別 *住函館 (因呢程由札幌去淨係車程都去左三粒鐘, 如果不用回札幌, 你可以慳回走過程的時間)
day 5 函館 香港

另昨晚忘記問你係咪帶埋小朋友的, 如係, 就不要太辛苦, 最好直飛啦! 你再研究下啦, 或者你可以都睇下lulu個個先!

男爵府

魚媽
直航jal都好似有, 不過直航貴好多ka, 我都唔係晚晚轉酒店, 要睇你去邊到

1day...札幌(century royal hotel...幾好, 近jr車站, 又唔貴, 我係package包埋)
2day...札幌(century royal hotel)
3day...小樽(hilton hotel...好正, 又海景or山景choose, 如果有雪山景會靚d, 你可以唔使轉hotel, 因札幌去小樽好近, 我地貪hilton靚同埋樓下有個outlet, 唔使咁趕)
4day...定山溪(溫泉hotel)
5day...函館(hotel名唔記得左, 近jr站, 我地無去浸私人溫泉, 因為同我埋我妹, 表姐一齊去, 好似唔係幾好咁, 如果你2人世界, 就要試下la)
6day...函館---->東京(stay4days)

total玩左10days
詳細資料, 我要返屋企搵下先, 遲d比你

男爵府

我之前已去過登別同洞爺湖, 所以choose定山溪, 一來自己未去過, 2來由札幌去都係1個鐘到, 唔使成日搭車

男爵府

Mayuki & lulu,
唔該晒你地d料..等我"dok"下先..如果再有問題..我先再請教..
lulu...去10日我唔得呀..我唔放心留低阿囝咁耐...所以今次去都係諗住短短地4、5日時間...

男爵府

jollydophin,
welcome lar

男爵府

lulu,
請check pm. thx.

男爵府

魚媽...我北海道只係去左6days, 經過上次10days, 我超掛住個女, 所以下次去得多days, 都會帶埋個女去, 我希望9月or 10月帶亞女去日本玩, 想係佢2歲前同佢去一次旅行, 因為2歲前佢唔使ticket, 平好多ka, 我有個friend新年帶左個女跟團, 都係$1500, 佢地都玩得好happy, 你都可以考慮下la

札幌車站有間好大間的akachan, d小朋友野好平ka, 奶粉仲平過toys'us

大宅

魚媽,
去北海道正呀,大把好野食,懷石料理、蟹、牛肉、蜜瓜、浸下露天溫泉,諗起都想去,不過魚仔氣管唔係咁好,我諗你唔好帶佢去,話晒你去時都係凍,不如你等8、9月去多次,到時再帶佢去,果段時間涼涼地又唔太凍,對佢氣管會好d。
sa,
我冇份食架,整比隻6食,所以唔怕肥
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

大宅

但函館個夜景真係好靚播!吾好錯過呀!!!!魚媽你幾時出發呀?

LuLuBB 寫道:
魚媽
函館得夜景睇, 要坐成3個鐘頭車, 不過你可以去湯之川浸溫泉, 佢有間hotel有私人溫泉, 你可以同老公一齊浸, 好溫馨ka, 又可以到函館朝市食魚生, 好正ka, 不過5day唔知你夠唔時間去其他地方, 因為函館真係幾遠ka

首頁
12345...98

尾頁

跳至