潮流時尚

跳至

首頁
23456...98

尾頁

別墅

Re: 包包兵團召集( part 7 )

hellobebu
唔該哂!!!等我去睇睇先!

灣仔集成商場。好多包包野,四個月大,d衫可能吾啱播,不過你可以趁低吸納,留番阿b大過著。

男爵府

bebu,
我去咗喇...包包貨好少...買咗個套thomas福袋...

林媽,
或者套thomas福袋你會有興趣..係一套6件衫加一條褲..我覺得條褲同埋其中一件tee麻麻..但價錢實有太吸引...459..仲有一個好靚既thomas紙皮盒裝住..我買完之後行過轉彎間鋪..見佢拆開咗7件野嚟買..淨係其中件風褸佢都買229...所以我覺得呢套野一套7件咁買法真係好鬼抵...

另外..唔該晒你d料...不過..都要麻煩你check一次pm..thx..
該用戶已被刪除

男爵府

morning

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Where are you all
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

放工啦

珍珠宮

醒目開學勳章

你地去晒邊 駛唔駛咁靜呀

bu....有xx無乜新野, 返咗新 pattern 既膠餐具. 你近排減肥成績如何? 早排我食多咗好多野, 以為自己肥咗好多, 早二日的起心肝上磅, 好彩 仲同以前一樣磅數 未亮起紅燈, 可以繼續放肆

魚媽....你講果 set thomas 禮盒裝我係 tko中心見過, 但我忘記賣几錢? 好似 6 百几. 入面有褲, 衫, 外套........, 有 size 分. 其實真係抵買 (如果鍾意 thomas 的話).

tung....你囡囡生日你地去咗邊樹慶祝呀?

大宅

chilli....咁夜嘅?你唔記得比地址我呀!

珍珠宮

醒目開學勳章

唔眼 zz 咪上黎 lor, 我三日無開電腦啦.

大宅

chilli...仲以為你 早知頭先同lam傾電話,打埋比你!

珍珠宮

醒目開學勳章

有早知, 無x衣

大宅

chilli...郵購個度,我諗住訂衣架袋、檯布,夠三百就算!

珍珠宮

醒目開學勳章

check 咗 pm 未?

我聽日再打去郵購, 我驚佢地星期三送貨比我.
你估可否叫佢地唔好安排星期三送呢?

大宅

你睇咗阿lam個手指頭公仔未?

珍珠宮

醒目開學勳章

what is it? where?

大宅

你試下call佢地,冇人係度點送貨wow!

大宅

chilli 寫道:

做咩轉麗音?
我以為佢pm你睇埋。

珍珠宮

醒目開學勳章

你都知佢地臨送貨先通知你 ga la
我都係明天打個電話去穩陣

珍珠宮

醒目開學勳章

無wor.

菇時 寫道:
[quote]
chilli 寫道:

做咩轉麗音?
我以為佢pm你睇埋。[/quote]

首頁
23456...98

尾頁

跳至