意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92832

好嘢,又可以係網上訂詩思樂!

子爵府

國民生產總值:10898

畀面勳章

好嘢,又可以係網上訂詩思樂!

唔使成日要特登走去護協到買,可以安心在家訂購,不過就一定要有地方放囉!

男爵府

國民生產總值:8779

2019勳章 醒目開學勳章

Re: 好嘢,又可以係網上訂詩思樂!

係邊到訂啊,個網係咩啊///

男爵府

國民生產總值:5295

係 BK 個首頁到揾到

男爵府

ic~
原來呢個..好耐之前都有...
不過,要訂 500 蚊,好似好多喎...

男爵府

係呀係呢個,不過無咗一排,宜家又有番!

要訂$500先可送貨!同埋濕棉護協都係$22咋嘛!
angelcheung 寫道:
ic~
原來呢個..好耐之前都有...
不過,要訂 500 蚊,好似好多喎...

男爵府

一次過訂 500 都好多下~~~
佢又唔係平好多,萬寧都係 25包乾棉~

男爵府

係law....濕棉萬寧用$2coupon都係$25.9咋嘛!

訂埋訂埋咁多,咪有排擺!

最仲要係訂$$又唔係平喎!
angelcheung 寫道:
一次過訂 500 都好多下~~~
佢又唔係平好多,萬寧都係 25包乾棉~

子爵府

國民生產總值:10898

畀面勳章

但係對我哋要返工的媽媽就好方便,因為唔使特登去買!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.