意見反饋
義工

育兒好物 今日: 5|主題: 92839

日本bb嘢

侯爵府

國民生產總值:20309

日本bb嘢

我將會去東京, 想買嘢俾個女. 想知有冇在行嘅人提供資料, 邊度有得買. 例如combi, 無印, 或者其他. thanks

複式洋房

國民生產總值:200

Re: 日本bb嘢

買BB嘢梗係去五反田 Akachan
上二次去日本東京自由行都係必去呢度,有好多BB、孕婦用品買架!

東京都品川区西五反田7-22-17
TOC building 5/F (JR五反田站對出有免費專車前往)
TEL 03(3779)0365 / FAX 03(3493)2389

営業時間 平日:AM10:00∼PM6:00
土日祝:AM10:00∼PM7:00

大宅

國民生產總值:1757

你到呢到睇下, 我覺得都幾平. 你格完價, 再online shopping. 買得多可以免費送去酒店(當然要同酒店講聲啦). 唔駛週圍搵浪費時間. http://www.rakuten.co.jp/

我都睇中左好多野, 4月有親戚去日本. 到時睇下佢方唔方便拎番黎

侯爵府

etbaby,
Thanks first.
你個website係日文我唔識睇.

侯爵府

joannak,
thanks a lot
等我同老公研究吓先

侯爵府

請問仲有冇人可以報料, thanks

大宅

國民生產總值:2399

如果鍾意gap的話,可以過去買囉,因為好平同香港係唔會有得買囉. 剛剛係過左的x'mas的假期,我就過去買左好多衫比bb啦, 重勁平同好靚添,計下都好似買左成40件衫同褲,重有鞋呢 :mrgreen: 所以都不知幾開心(bb囉).

係那邊有專門店的,重係成橦building黎架,分男女,童裝同bb野,所以真係可以去睇下架.

大宅

國民生產總值:1199

日本jusco同埋好多大型百貨公司都好多架...
我剛剛至去完...超多...bb車仲多..
如果係懷孕的話,記住買件防電磁波圍裙呀!日本平好多, 香港好貴呀! double price有多呀!

大宅

國民生產總值:2483

除玩具外,Toysrus(池袋、台場)有好多bb用品及食品。另外有Babiesrus專門店,不過吾就腳。
Baby Gap的確係買衫的好地方,新宿Isetan的童裝部有好多Gap以外的選擇,幾好行。買平的正牌bb波鞋,上野有一間體育用品店(個名吾記得,係上野有好多分店,其中一間係二木之果子隔離)好正,d款香港無。

大宅

國民生產總值:1199

西松屋平同多架

侯爵府

thanks everybody

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.