意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 2|主題: 133698

[搵食推介] 超正上海食店介招

複式洋房

國民生產總值:306

超正上海食店介招

上星期經過荃灣大屋街(海天豪苑對面)發現有間上海福全樓,唸住入去食碗麵,發現原來這店已有十幾年歷史,舊在登發街。而且有很多野食。尤其水餃、雲吞全部手切,正!菜飯、小炒、炸豬扒全部即炒,好正!紅油抄手的醬汁,夠辣,勁香蒜味,超正正。大家經過不彷一試。

複式洋房

國民生產總值:126

Re: 超正上海食店介招

價錢方面如何?

shirley531 寫道:
上星期經過荃灣大屋街(海天豪苑對面)發現有間上海福全樓,唸住入去食碗麵,發現原來這店已有十幾年歷史,舊在登發街。而且有很多野食。尤其水餃、雲吞全部手切,正!菜飯、小炒、炸豬扒全部即炒,好正!紅油抄手的醬汁,夠辣,勁香蒜味,超正正。大家經過不彷一試。

複式洋房

小卓彥媽媽 寫道:
價錢方面如何?

[quote]
[/quote]
OK啦,我記得+幾蚊碗麵,廿幾蚊個飯。其他小食就唔記得啦,不過唔貴囉。

複式洋房

國民生產總值:126

我有機會去開荃灣, 要去試一試先

禁止訪問

國民生產總值:1513

複式洋房

是近楊屋道街市,正確係全完小學隔離

侯爵府

國民生產總值:24021

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原來搬
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

複式洋房

國民生產總值:225

d豆漿仲好有豆味,又唔會太甜

別墅

國民生產總值:786

今朝8點幾, 去到都未開門嘅, 仲想試下粢飯添, 唔做早市架

複式洋房

國民生產總值:164

我有行過但都係揾唔到, 同埋幾点開架?
:lol: :wave: :cheeze: :tongue:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.