論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

送咩俾印傭做生日禮物?

印傭生日,你地會送咩

大宅

Re: 送咩俾印傭做生日禮物?

錢最實際,比封利是佢!

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

金耳環 ($4xx)

該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章

上年我都係就咁封o左兩封利是比佢咋....
$100x2

別墅

封利事 & 食飯. 我工人同老公相差一日生日, 所以一齊食飯.

水晶宮

hand cream & birthday cake

大宅

$100利事 + 金ear ring

佢湊得bb肥肥白白, 由出世到e+都未生病過......老人家話bb睇少一次e生, 以上gift咩都抵返.......人心肉做, 你對人好人對你b好....

我覺得好arm, 就算金價幾貴, 我都買俾佢...金ear ring都是300+ (手工25)

我俾佢時順便道出心聲, 話太太(我)皮氣唔好, 又有時黑面...其實唔關你時....只是太太生完bb的情緒病, 你唔好放心上, 我講到眼紅紅(因為情緒病實在打擊我一段日子), 之後擁抱著她.... 她在我懷中cry.......說"多謝太太"
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

大宅

"印印"前兩天生日, 我買咗個生日蛋糕(細), 寫埋佢個名係生日蛋糕度, 叫佢楂住蛋糕影相和切蛋糕 , 跟住送咗一件佢最鍾意的顏色(粉紅)抓毛外套, 同埋夜晚帶佢去"据扒", 佢不知幾開心呀!! :-P
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我年年都係俾利是佢既, $最實施啦 今年多野做唔記得左4/2係佢生日tim 所以今晚會補番利是俾佢

citadel 寫道:
錢最實際,比封利是佢!

大宅

d 印印係咪好鍾意金架?點解呢?
我見同佢去街,佢都會痴住金舖既廚窗架。

洋房

$ 或者金耳環

別墅

我諗住送個蛋糕咋, 因為佢今個月生日, 但係到生日都重未做夠一個月.

大宅

taipo_mama 寫道:
$ 或者金耳環

Yes,, mee too./// I bought a gold earring.. about $300 for her.. she loved it

首頁

尾頁

跳至