自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇媽媽玩paypal架.我比完登記費之後.全都係英文.我好心痛呀.

有冇媽媽玩paypal架.我比完登記費之後.全都係英文.
可唔可以幫吓我呀.我好心痛呀.因為我比左$390登記費呀.又唔識用.

:-( :-( :-(
[img][/img]

大宅

Re: 有冇媽媽玩paypal架.我比完登記費之後.全都係英文.我好心痛呀.

i'm using paypal

你有什麽問題? セ要俾登記費既咩?
我只講事實

大宅

Re: 有冇媽媽玩paypal架.我比完登記費之後.全都係英文.我好心痛呀.

i just read these from paypal:

PayPal charges Premier and Business accounts to receive payments. Personal accounts are free, but may not receive debit or credit card payments.

唔洗$ 架
我只講事實

伯爵府

$390??
我好耐無用喇﹐但個時都係比$1.95USD咋
仲會credit返入paypal a/c

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

用戶要求終止服務

what is paypal? can anyone explain?THX!

男爵府

珠豬媽 寫道:
$390??

yes!! I know this too!!

洋房

可唔可以幫我睇吓邊到係可以找D打字AND其他野做..唔該晒. https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_login-done&login_access=1140098407
珠豬媽 寫道:
$390??
:-( :-(
[img][/img]

洋房

http://www.hkhomejob.com/
我未登記之前係中文嚟架.點知登記完之後只係得番英文.?請各位幫幫手... :-( :-(
[img][/img]

洋房

http://www.hkhomejob.com/
請大家去睇下,唔知有冇欺騙成份呢.?? :-( :-( :-( :-(
[img][/img]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

呢個hkhomejob.com同paypal係2樣完全無關既物體喎﹐一個係職業介紹所﹐一個係網上付款系統。

我唔知hkhomejob.com有冇欺騙成份﹐但要先俾錢既野我就唔多信﹐尤其一般介紹工作﹐正路係收公司既錢﹐好少收求職者既錢。不過佢名為會員費就有別於抽佣囉。希望佢話保證有工既承諾會兌現啦。

仲有話只收30個會員﹐我就唔信喇﹐有人俾錢申請﹐肯定來者不拒。

洋房

justjust 寫道:
呢個hkhomejob.com同paypal係2樣完全無關既物體喎﹐一個係職業介紹所﹐一個係網上付款系統。

我唔知hkhomejob.com有冇欺騙成份﹐但要先俾錢既野我就唔多信﹐尤其一般介紹工作﹐正路係收公司既錢﹐好少收求職者既錢。不過佢名為會員費就有別於抽佣囉。希望佢話保證有工既承諾會兌現啦。

仲有話只收30個會員﹐我就唔信喇﹐有人俾錢申請﹐肯定來者不拒。
但係我登記完之後,佢既名都係叫paypal喎..? :-( 就係下面呢個....   https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_login-done&login_access=1140098407
[img][/img]

洋房

可唔可以幫我睇吓邊到係可以找D打字既野做呀and其他野做..唔該晒. https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_login-done&login_access=1140098407
[img][/img]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

曲曲 寫道:
你係透過paypal付款給"香港工作指南會"
費用係US$50(港幣$390)

付款後"呢間公司"會透過E-MAIL教你進入工作資料庫

--------------------------------------------

以上係我既理解
係呀.因為我唔係好識英文.所以你可唔可以幫去睇下呢個綱點樣去找工.https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_login-done&login_access=1140098407&login_access=1140162286
[img][/img]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

leesaikit 寫道:
係呀.因為我唔係好識英文.所以你可唔可以幫去睇下呢個綱點樣去找工.

翻譯網站

↑呢到有個翻譯網址,你自己慢慢睇啦,

首頁

尾頁

跳至