意見反饋
義工

家事百科 今日: 2|主題: 37015

有無好的抽濕機介紹?

民房

國民生產總值:76

有無好的抽濕機介紹?

有無好的抽濕機介紹, 最緊要平, 靚, 正, 摼位.
thanks!!

大宅

國民生產總值:1166

Re: 有無好的抽濕機介紹?

其實我覺得屋企既冷氣機已經係最好的抽濕機, 又唔洗買多部機, 又唔洗阻多個地方, 天氣冬將溫度調高便可

大宅

國民生產總值:3347

惠而浦ss206$1800

複式洋房

國民生產總值:163

Hi chanmiss

$1,800? would you please let me know where can I buy it?

Thanks!

Emily :oops:

禁止訪問

國民生產總值:14130

醒目開學勳章

大宅

國民生產總值:1086

惠康$199, 我用緊, 但係上年買(好似成五舊水). 我屋企唔係向海, 都ok!!
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

大宅

國民生產總值:3347

之前有bk媽咪報料惠而浦現金價送貨$1800,可到下列網址 http://hkcpss.com.hk
我打電話問但要到下月初才有貨
我是在將軍澳新都城時代電器以現金自取價$1800購買的

複式洋房

國民生產總值:163

I have ask HKCPSS but they told me sold out already. I 'll try TKO. Anyway, Thanks for your information

Emily :oops:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.