跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問二月份聚會.......

我唔記得左幾時, 係邊到.......

大宅

Re: 請問二月份聚會.......

gadaleo:
click here --- > for more information
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

gadaleo姨姨:
請投彤彤一票!---->please click here...
寶貝彤彤及欣欣 !

複式洋房

smallrain 寫道:
gadaleo姨姨:
請投彤彤一票!---->please click here...

卡娃姨彤彤:
我一見到即想投,點知唔記得左個會員名,等我問返69拎返張卡即投

大宅

六筒豬又大左d呀...hahaha... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

gadaleo姨姨:
咁你記住返屋企就投我一票啦!

[size=large]我等你呀∼!
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

日期 : 2月26日(星期日)
時間 : 1:30pm - 3:30pm
地點 : 九龍灣德福商場麥當奴
名額 : 10人以下會取消,30人就會額滿
價錢 : 最低消費$15.00 (包一份玩具禮物),食物另計
   請早報名啦,Thanks!
1 ) kitna---2A1B
2 ) smallrain---2A1B(暫定)
3 ) applecarey --- 2A1B
4) joann---2A1B
5) 鴨仔蛋---2A1B(暫定)
6) Henry ----2A1B
7) gadaleo ---- 2A1B (好野! 見到蛋蛋,做到雙蛋!)
8) heima ---- 2A1B1C
9) Duckmum ---- 2A1B
10) 肥仔媽 ---2A1B
11) kat923 ---- 2A1B

COPY黎SEE下先....

係啦~smallrain你係邊樹搵到e頁未架~?我之前搵唔到~
e頁好似消失左好耐...^^""

大宅

鴨仔蛋:
你搵番50日以內既post,就搵到啦!
寶貝彤彤及欣欣 !

複式洋房

鴨仔蛋 寫道:
六筒豬又大左d呀...hahaha... :mrgreen: :mrgreen:

不過宜家日扭夜扭......所以重好少,由12月排50又跌返去排25 :-( :-(
家陣得14lb咋

複式洋房

一定一定.......

gadaleo姨姨:
咁你記住返屋企就投我一票啦!

[size=large]我等你呀∼!

大宅

gadaleo~

乜野係~"由12月排50又跌返去排25 "~
14LB姑娘話OK ma...??

咁你係咪全人奶....好辛苦個喎...

我初初都想~全人奶...但就越來越少...
而家得2安...比B做..甜品咋... :-(

大宅

鴨仔蛋 寫道:
gadaleo~

儍蛋:
甜品咋... !!你好搞笑!

彤彤:
蛋蛋姨姨,我又要食甜品!!

寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

[quote]
鴨仔蛋 寫道:
gadaleo~

儍蛋:
甜品咋... !!你好搞笑!

彤彤:
蛋蛋姨姨,我又要食甜品!!

[/quote]

得果2安...彤彤妹唔好搶我d甜品!!!

禁止訪問

睛靈勳章

複式洋房

鴨仔蛋,smallrain:
真係比你地笑到我碌晒地......

即係健康院本書仔d統計線lor,由輕到重排100b,六筒豬出世係排25,12月重得好左升左排50(即係中等身材),但係1,2月又重得好少,個半月先重1磅,咁又排返25la
:-( :-( :-(

我唔係健康院打針,無得返健康院問佢14lb有無問題wor

複式洋房

applecarey 寫道:
旦旦妹妹件衫好得意

不過點解佢好似扭緊計計?

旦旦好似仲有青豆衫ga....我都好like,唔知係邊到買呢?
apple大少件企鵝都好得吓,加上佢ge身型......一絶

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

六筒豬~

青豆同甲蟲係新年紅磡花市buy架...(重有件兔仔)

而家要buy~2week前~吉之x都有~沅熊/老虎/熊貓等等...@$39呀..(我都想buy沅熊,但天氣熱..只可著1,2次...)

重有花園街有密蜂/老虎/winnie pooh....等等...

大宅

applecarey 寫道:
旦旦妹妹件衫好得意

不過點解佢好似扭緊計計?

me too...甲蟲同兔仔~蛋蛋有dd唔岩著....~"~

e張係果日最尾映的相...之後扭眼瞓大吵大鬧... :mrgreen:

翡翠宮

好媽媽勳章

我老公唔俾我買呀 ~~~
佢話我傻傻o地喎 ..... :-( :-(

鴨仔蛋 寫道:
六筒豬~

青豆同甲蟲係新年紅磡花市buy架...(重有件兔仔)

而家要buy~2week前~吉之x都有~沅熊/老虎/熊貓等等...@$39呀..(我都想buy沅熊,但天氣熱..只可著1,2次...)

重有花園街有密蜂/老虎/winnie pooh....等等...

首頁

尾頁

跳至