意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 123|主題: 151909

請問去台灣跟邊間好>東

洋房

國民生產總值:540

請問去台灣跟邊間好>東

請問去台灣跟邊間好>東
:idea:

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

Re: 請問去台灣跟邊間好>東

我跟過新華, 個領隊唔係好得

洋房

hi bby,
ths a lots!
so ill not consider the sunflower la

公爵府

好媽媽勳章

個次我仲帶埋個仔去(10個月)咁岩住間酒店對面有火警, 唔係我妹發現成間酒店d人梳散晒(因冇電, 我妹好敏感), 我地仲係房, 落到去, 個領隊仲扮冇事問我做乜唔聽電話, 比佢激死我, 成團人最擔心就係我同個仔, 佢都好似冇咩野咁, 所以我呢世都唔會再參加新華 :tongue: :tongue: :tongue:

該用戶已被刪除

洋房

HI 水瓶座的靚靚媽,
謝謝分享! :-P
東之tour會否太個觀光,冇咩野給小孩玩

洋房

各位媽咪,
行程上有咩地方一定要去/唔好去呢
THS!

洋房

HI BBY,
嘩!個領隊真A字膊,
總算平平安安
謝謝分享

公爵府

好媽媽勳章

iris3816 寫道:
HI BBY,
嘩!個領隊真A字膊,
總算平平安安
謝謝分享

仲有壬千其唔好住麒麟酒店, 我覺得幾恐怖下, 又舊

洋房

bby,

真感激萬分,我最驚呢尾野,想當年睇完貞子後去左韓國都成晚等天光

我會緊記,謝

公爵府

好媽媽勳章

iris3816
呢間酒店唔駛錢我都唔會再住, 跟團好多平價團都會住呢間, 你要留意下, 或者比多小小住間好d

台北好多酒店都有歷史, 你真係要問下先得 :mrgreen:

洋房

bby
ths ths ths a lot!!!

男爵府

國民生產總值:6972

台灣自己去都可以來來去去都係係飲飲食食, D HOTEL 一般都係好OLD, 我第一次去由機埸出市區D VIEW我仲以為去咗大陸,跟住去咗幾次都係自己去.

洋房

國民生產總值:64

台北Package可试Wincastle Travel, 2 nights 3 days, Dragonair . HK$1799 住豪景近西门町站或 HK$1859住天成近台北站,两处都 OK,因 weekend and Sunday 西门町好热闹,所以虽然离 MTR较远少少,我三月去都选豪景。 :

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.