意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 106|主題: 39208

老公姨丈到

男爵府

國民生產總值:5206

老公姨丈到

大家o既老公會唔會姨丈到架?? 失驚無神黑口黑面, 問佢又話無野, 但又燶過隻鑊 :tongue:

我老公尋晚8pm放工返到屋企, 佢一入屋我已發覺佢"生人勿近" 開飯時候到啦, 我問佢:『你係咪有野唔開心呀?』佢個樣十足十----> 咁款!!!佢答:『邊有姐! 』無野咪無野囉, 洗唔洗咁o既態度呀!

之後都費事同佢講咁多, 以免無辜被佢丙, 未夠10點半我已經拿拿聲跳上床

到左今朝佢出門口返工, 佢錫都無錫我就出門口啦! (我未夠鐘起身, 但已經醒左只係扮訓, 佢朝朝都錫左我才出門口的)
到我出門口, 我打比佢問:『你今朝做咩唔錫我呀!』佢又正常了, 佢話:『哈哈, 無咩?! 好似有喎~~~(bilibala.............)』

男爵府

國民生產總值:5993

Re: 老公姨丈到

我隻C6亞JOHN到都係黑口黑面樣衰衰咁架!你隻佬咪算係咁囉!我嗰隻就吾係!佢係咪都嘈一餐,個仔活潑D佢又鬧,屋企吾夠整齊佢又是係咁汁屋係咁兒兒奀奀!頂佢個肺吖! 一見到佢咁既C款簡直破壞哂我原本開心既情緒~! 到佢個JOHN哥走左,懶嬌肖咁彈過黎嗲我時,我即時叫佢:"彈開啦!" 當正自己係咩呀?大爺呀?當我係咩呀?妹仔呀?
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

翡翠宮

國民生產總值:76971

[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]其實係人都有情緒架啦, 唔好話老公, 我呢到d男同事都會架 :tongue:

男爵府

國民生產總值:7118

男人既情緒eq仲難攪過女人m個幾日, 女人都話m時食粒糖、食d甜野會好d。 但男人係不定月, 隨時黎料隨時走, 比咩佢地食都無用, 比冰水佢地飲都噴火。

最衰係佢地唔表達丫麻, 鬼知你發生咩事喎? 樣樣收收埋埋。

該用戶已被刪除

公爵府

國民生產總值:26610

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

我都係架, 如果老公放工番黎口黑面黑, 我同D仔就唔會出聲, 等到佢同你講嘢先會開始啋佢.

sophie&sara 寫道:
男人都有情緒但飄忽過女人通常見倒C6黑面我會帶晒d女入房盡量避免有正面衝突. 因為問親C6都話冇嘢!唔問好過問

大宅

國民生產總值:4233

我老公在賭馬時就是姨丈到. 所以我成日希望夏天快啲來.因為馬仔要休息.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

伯爵府

國民生產總值:16016

好媽媽勳章

我老公也成日亞john到..
嗚...一發火...就無啦啦係街到鬧我
亞john一走...到我嬲佢的所作所為
佢又走來..我愛你架..我好愛你架..我只愛你一個架

我頂唔住...上星期出warning
再無啦啦亞john來...就鬧我
我唔會再忍..哼

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.