意見反饋
義工

自由報料 今日: 220|主題: 268049

那裡有靚piano 套賣 ? 最好唔係絲絨料!!!

男爵府

國民生產總值:6448

2019勳章

那裡有靚piano 套賣 ? 最好唔係絲絨料!!!

thanks very much

別墅

國民生產總值:710

Re: 那裡有靚piano 套賣 ? 最好唔係絲絨料!!!

我都想知呀~
因為我而家都用緊絲絨的, 而我又養了狗, 所以"痴"晒狗毛~好麻煩, 所以如果有好野介紹, 都通知埋我啦.....

男爵府

國民生產總值:5726

2019新春慶豚圓 2019勳章

去呢度睇下, 我都係幫佢買.

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4036216
強烈遣責壞外傭和政府的不公平對待守法僱主

男爵府

國民生產總值:6760

又幾靚wor! 而且價錢又經濟! 我幾年前o係Tom Lee買o左個絲絨琴套for U1要$7xx!

男爵府

國民生產總值:6448

2019勳章

yes. very beautiful ! is there any cotton cover ?

男爵府

國民生產總值:6800

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

Bambi 寫道:
去呢度睇下, 我都係幫佢買.

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4036216

好靚. 請問防塵效果好唔好? 我用緊絲絨套, 內外都多塵. Tks.

男爵府

國民生產總值:5726

2019新春慶豚圓 2019勳章

有塵都唔多覺, 我諗久唔久洗下都ok架.
強烈遣責壞外傭和政府的不公平對待守法僱主

大宅

國民生產總值:3637

價錢經濟 Oh !

?-(

複式洋房

國民生產總值:184

very pretty !

水晶宮

國民生產總值:51902

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

順便提醒各位,鋼琴面同眼鏡一樣,有d布太"鞋"係會整花左佢,如果係貴價鋼琴,最好用番絲絨保護,正如眼鏡要用眼鏡布......

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.