意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241055

6個月又開始想嘔番呀[email protected][email protected]

男爵府

國民生產總值:5339

6個月又開始想嘔番呀[email protected][email protected]

我就黎6個月喇, 最近胃口真係好差, 咩都唔想食!!
最慘係, 個胃又開始反下反下, 想作嘔......有無人好似我咁架?
好唔舒服呀 :-( :-( :-(

之前係2個月既時候開始嘔, 嘔得好勁, 好辛苦先過左, 到4個幾月時就無事 :mrgreen: 點知依家又........ :-( :-(
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

別墅

國民生產總值:922

Re: 6個月又開始想嘔番呀[email protected][email protected]

唔係ma!我之前都嘔得好嚴重,3個月先好d.宜家7個月都好食得,點解會番轉頭架?? ?-(

大宅

國民生產總值:1230

Re: 6個月又開始想嘔番呀[email protected][email protected]

你係咪陀得高, 頂住左個胃咋?

男爵府

我都唔明, 呢排真正嘔出黎既都有一次, 平日就餐餐無胃口, 咩都唔想食, 作悶作悶囉, 好唔舒服 ?-(

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

國民生產總值:1230

6個月係蜜月期答架wow, 又會咁既 ?-(

男爵府

我個肚望落去係好似陀得好高架!!
不過, 小B經常係膀胱位郁, 而且去照U/S又見佢係低位BOR...都唔知上面個肚係咩黎既, 咁大個 ?-(
我都唔知係咪比子宮頂住個胃, 不過就真係成日無胃口, 好想嘔, 有時連個腦諗起食野都想反胃 :-( :-(
ginnieginnie 寫道:
你係咪陀得高, 頂住左個胃咋?

男爵府

唔通我既蜜月期得兩個月 :-( :-( :-( 咁快過左 :-(
ginnieginnie 寫道:
6個月係蜜月期答架wow, 又會咁既 ?-(

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.