嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人可以教o下我, 亞囝次次訓覺都漏尿~~

亞囝次次訓覺都漏尿, 攪到張bb床同大人床都濕哂, 我已經每3-4hr同佢換一次尿片, 但佢一打側訓就出事, 究竟係mug原因? 是否尿片size太細? 比佢著學習褲可以防漏尿嗎?
有經驗既mami請指教, 唔該哂。

男爵府

牛年勳章

Re: 有無人可以教o下我, 亞囝次次訓覺都漏尿~~

學習褲吸水力仲差過尿片呀.
妳不如試下 good nites 兒童夜安紙尿褲.
十個鐘都無漏過尿.

男爵府

你用邊隻尿片訓覺漏尿呀?試

男爵府

vic-wing

咁係咪即係日頭用L碼,夜晚 用XL
啊?
會否好鬆呢?
THX!

男爵府

NYT 寫道:
vic-wing

啊?
會否好鬆呢?
THX!

NYT,
唔鬆喎,好奇怪...兩個碼都岩著,但大碼唔夠包得高,所以會

大宅

真架? 我亞囝又係用pampers棉柔大碼, 佢好鍾意扒o係度訓, 次次都會出事, 等我買包加大碼試吓先, 希望成功啦。

男爵府

thx U 先....
我尋晚俾瑤瑤試著huggies新装 ,
無漏呀! :mrgreen:
等佢用完包huggies,之後就買包pampers棉柔XL試吓!
vic-wing 寫道:
[quote]
NYT 寫道:
vic-wing

啊?
會否好鬆呢?
THX!

NYT,
唔鬆喎,好奇怪...兩個碼都岩著,但大碼唔夠包得高,所以會

首頁

尾頁