親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 MCMT 的帖子

我也想要 JERRY 的包車資料. 請pm tks!

大宅

大宅

我之前搵嘅係另一位,服務態度超正,回覆又快,安排妥當,平時超時每個鐘計錢,我嗰次超咗45分鐘佢都話唔收超時錢,非常老實!有朋友要包車我都會推介佢!

水晶宮

引用:多得MCMT介紹,剛啱於七月中用過,司機早十

原帖由 CMMa 於 12-07-21 發表
多得MCMT介紹,剛啱於七月中用過,司機早十晚六,管接管送。行程係建議之(1)号綫,即九份/十分,全程十分流 ...
我九月尾都會去青桐,十份放天燈,野柳,六福。。。
你地覺得我租車自駕遊好定係租車連司機抵d呢

水晶宮

引用:我之前搵嘅係另一位,服務態度超正,回覆又

原帖由 amychan1221 於 12-09-02 發表
我之前搵嘅係另一位,服務態度超正,回覆又快,安排妥當,平時超時每個鐘計錢,我嗰次超咗45分鐘佢都話唔收 ...
我九月尾去台北,可否Pm資料比我呢,tks

水晶宮

引用:我岩岩用完兩程,司機不是顏生本人,司機有禮

原帖由 amon28 於 12-07-20 發表
我岩岩用完兩程,司機不是顏生本人,司機有禮貌,比預時早15分鐘到,可以停車地方就會帶住我們行講解幫拍照,時 ...
可否Pm包車資料給我,tks

nono76  大人...包車仲咩唔搵我wo...  發表於 12-9-4 15:11

大宅

回覆 0120 的帖子

無問題,已 PM 你!希望幫到你!

0120  tks  發表於 12-9-4 15:37

珍珠宮

好媽媽勳章

我地5人機場接送收NT1000

男爵府

回覆:有無更多人用過台灣包車JERRY 呀? 有無什麼COMMENT

I did use a company called APS....which provided very good services to us everytime when we visit Taiwan ....I went to Taipei with my husband (2adults only) they do arranged toyota alphard for us....the driving skill of the driver is good too (I don\'t like \'chok\')

男爵府

醒目開學勳章

我也想要 JERRY 的包車資料. 請pm tks!!

水晶宮

0120 發表於 12-9-2 19:58
可否Pm包車資料給我,tks

nono76 大人...包車仲咩唔搵我wo...

tks no

大宅

回覆 amychan1221 的帖子

HELLO AMY,可否PM台北包車司機資料比我呀,TKS~

大宅

koeylee425 發表於 13-6-18 18:04
回覆 amychan1221 的帖子

HELLO AMY,可否PM台北包車司機資料比我呀,TKS~

大宅

引用:其實我收到有bk媽跟我說,+jerry+報給她們的

原帖由 MCMT 於 12-07-22 發表
其實我收到有bk媽跟我說, jerry 報給她們的價不是我這個價, 亦有媽媽跟我說jerry 或其他司機駕駛不好. 我在 ...
Can u pm me Taiwan jerry info? Thx

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:有無更多人用過台灣包車JERRY 呀

Jerry ok ar next time if go tw i will book jerry

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員, 謝謝

子爵府

男爵府

我也想要 JERRY 的包車資料, thank~

大宅

回覆 MCMT 的帖子

可以給JERRY 電郵我嗎, 想問租車

首頁

尾頁

跳至