懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人睇過馮建剛醫生丫 ?

其實我係睇佢既, 不過見所有 bk sister 都冇人提過佢, 但我次次去睇親都差唔多要排成個鐘架, 點解呢度一個人都冇提過佢既....想知有睇佢既 sister 對佢有d咩 comment 啫

大宅

Re: 有冇人睇過馮建剛醫生丫 ?

Hi!
佢好細心,好詳細,你有唔明問佢,
佢好有內性答你問題,
我第一個睇佢,而+第二個就生都係睇佢,
我媽咪同女性朋友都揾佢睇婦科!
其實等成個鐘算少啦!
我有2次返去檢查,佢接完電話即走去接生,
個次頭尾等咗21/2鐘呀!

大宅

junewhw,
其實我都覺得佢幾好, 好有耐性去答我問既問題, 亦唔會因為出面仲有好多客未睇而求求其其....我話要等成個鐘先有得睇唔係想表達等得耐, 只係覺得有小小奇怪 佢都算幾多人去睇丫 點解呢度冇一個姊妹提吓佢既 唔通咁多人去睇佢....大家都唔係 bk sister 嚟既
至於婦科医生我只睇過佢一人, 唔係好識點樣去評論, 因為冇得同其他婦科医生比較, 但佢在我心目中既分數也算幾高, 所以到目前為止, 我亦冇打算要換另一個医生
係呢....馮医生係咪都有送dvd 碟比你丫, 聽其他媽媽講話之前係冇架, 是最近新加架, 但又不需要另外收費喎, 幾好丫

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

MAKLEE0811,

我都有睇過dr.fung,第一胎已經係睇佢,今胎都係,我覺得佢都幾好,幾細心.不過可能d客多左,難book左囉~我之前好容易book架~!!!

大宅

想問呀你們徐左睇佢, 有冇book dr.fung接生呀? 手勢如何?

queenie80 寫道:
MAKLEE0811,

我都有睇過dr.fung,第一胎已經係睇佢,今胎都係,我覺得佢都幾好,幾細心.不過可能d客多左,難book左囉~我之前好容易book架~!!!
url=http://www.youngnutrition.net][/url

大宅

豬大媽,
咁我就冇喇, 我會係qe生, 睇吓有冇其他姊妹,可以解答到你既問題啦

大宅

我係廣華生呀!

首頁

尾頁

跳至