跳至
[2006年] BB有鼻屎

首頁

尾頁

複式洋房

BB有鼻屎

你o地有冇幫BB"了"鼻屎呀?
我同老公成日都見佢鼻哥有鼻屎o既... :-(

大宅

Re: BB有鼻屎

我有幫BB"了"鼻屎,
用濕綿花卷成條
及綿花棒

複式洋房

我都試過用棉花卷成條狀去"了", 但佢粒鼻屎實在太大, 我o地最後都用o左個安全鉗去夾...

伯爵府

我用bb專用綿花棒幫呀b"了"

複式洋房

安全夾是否專用來夾鼻屎架?係邊度買?
用棉花棒?? ?-( 但係D姑娘同我個陪月都叫我千祈唔好用棉花棒。

cookiecookie 寫道:
我都試過用棉花卷成條狀去"了", 但佢粒鼻屎實在太大, 我o地最後都用o左個安全鉗去夾...
[img align=right]http://bd.lilypie.com/1SfEp8.png[/img]

複式洋房

是否專用來夾鼻屎...我就唔知...不過我同老公一致認為個鉗用o黎夾鼻屎真係prefect!但我真估唔到BB有咁多鼻屎囉...
個鉗我嚮BB Dream買架...大約$40左右...

複式洋房

我都係用棉花棒次次都得, 不過要小心d
該用戶已被刪除

別墅

我都試過用你地講O既方法,濕綿花但係唔得,我諗係因為舊鼻屎太大,所以我衣家用D紙巾卷成條狀反而OK,不過一定要等BB心情靚靚先做得此動作!!

別墅

我唔敢用硬物整阿b呀, 因為佢成日都唔定, 我怕對左入去整到佢流血呀.

首頁

尾頁

跳至