懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

有沒有媽咪看過霍麗玲

收費及評價如何,多謝提供資料

大宅

Re: 有沒有媽咪看過霍麗玲

see pm

大宅

之前小產後睇過, 係比較 cool 同貴, 不過如果身體有d特別野, 我覺得佢應該好 Pro 下, 睇佢會值d. 我就因為冇咩特別, 結果我現在都轉左另一位啦.

民房

我覺得佢好好傾呀, 都唔係好cool姐, 又pro, 我上年做乳房纖維瘤手術都係搵佢.

大宅

我而家有了8week, 都係睇佢!

上次小產都係睇佢, 上次佢同我照超x波, 一睇就話個胎吾係好樂觀,會係幾天後, 自已排出, 佢話流清曬就番去照, 如果清曬, 都吾洗刮宮, 最後都吾洗!

佢收費都貴架, 我今次去睇照埋超x波,連葉酸都要800元, 我都想搵d平d醫生,但睇開佢覺得有信心d!
:lol:

伯爵府

dr.fok真係好貴~上次我小產搵佢做刮宮,1日之嗎,埋單$12000 :-( ,不過如大家所講,對佢有信心! 同埋,之後我搵佢做抹片,嘩~好勁,係完全唔痛,應該話,無咩feeling,手勢真係一流~!

不過,佢太貴la~所以我今胎生,無搵佢,搵第2個,而抹片wed.做左,好痛~ :-( :-( :-(

伯爵府

都幾貴 & 我覺得佢幾串咀
所以, 睇左一次之後無再睇佢.

大宅

wingwingbb168 寫道:
收費及評價如何,多謝提供資料

其實, 好吾好, 都係要你自己去睇吓先知~
如果個個既評語都好差, 你就吾多洗諗啦!
:lol:

大宅

我都覺佢唔係好nice ... 仲好冇品, 比我聽到佢同d姑娘係度講人是非, 佢講時都唔知我企係度, 一發覺即刻shu個姑娘唔好講,好魚.

首頁

尾頁

跳至