自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位用緊邊間邊個Plan上網呀?

想上網 + 電視 (吾睇波) 最平幾 $$$???

珊瑚宮

Re: 請問有冇人用緊有線寬頻?用緊咩Plan?

如果真係用有線寬頻,你一定記住正防火x,因為我平安夜安裝,點知就喺1月中,中毒啦(我屋企只會上yahoo同呢個bk)
叫佢地啲人上來看部電腦,佢(師父)竟然同我講有線寬頻係極易中毒,就算上yahoo都有機會中毒,仲同我話安裝個班人唔會同你講呀,你地不過未上綱前一定要安裝咗防火先,唔係好易中招呀
:-( :-( :-(

大宅

Re: 請問各位用緊邊間邊個Plan上網呀?

回應下啦,各位

男爵府

有線 $159 上網 + 電視(UFO plan 無 波睇)
不過就到期

歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

別墅

最新網上行+now.電視(基本台+一個自選台)要簽18個月約,每月$180

洋房

素雲 寫道:
最新網上行+now.電視(基本台+一個自選台)要簽18個月約,每月$180

Now 好似無咩好睇, 得一個自選台都要 $180???

子爵府

畀面勳章

i-cable $118,簽15個月,實收12個月,平均每月$94,淨上網

大宅

我都係用 i-cable 每月$ 99 送寬頻電話 , 不過寬頻電話唔好用 , 好細聲 , 對方又成日聽有雜音 .

珍珠宮

畀面勳章

Pacific Supernet
$198

Excellent service! 次次打去techincal support都好詳細幫我check野, 好交帶

首頁

尾頁

跳至