意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 69|主題: 39202

點解唔講得俾人知?

大宅

國民生產總值:2056

點解唔講得俾人知?

呢件事喺我個朋友問我嘅..佢話佢朋友有咗好耐差不多就生喇, 咁佢就問個朋友佢呢胎喺仔定女, 因為想買衫仔俾佢個b, 但佢個朋友就話唔講俾佢知, 咁佢就問我點解唔講得
宜家就嚟生得都無小氣啲樣嘢啦..咁想問吓各位喺咪有咩禁忌咁呢?

禁止訪問

國民生產總值:12931

Re: 點解唔講得俾人知?

別墅

國民生產總值:679

我99都喺甘哦,佢不中意同人地講自己新抱呢胎喺仔定女,我就無所谓既.
:-o ;-) :-P

伯爵府

國民生產總值:18513

2019勳章

我果時無照架,所以連我自己都唔知.............哈哈
其實講唔講都無所謂既,如果買衫咪買綠色囉,中性ma男女都著得,或者等佢生左先買

子爵府

國民生產總值:12365

人哋問到我會講,99亦無話唔講得俾人知,可能各處鄉村各處例!

珍珠宮

國民生產總值:34820

怕咩講喎

複式洋房

國民生產總值:330

我囡囡在舊年出世,在懷孕第4個月已知是仔還是女。當時只有老公、我阿媽和一D好熟的friend知。因為有D人男女觀念好重,我唔想懷孕時除了應付工作、心理及身理需要之餘,仲要我承受種種壓力,我會覺得好辛苦。 :-( :-(

男爵府

國民生產總值:8364

我自己就唔怕講 ,:lol: 但我有個朋友就真係到生都唔肯講呀!咪又係一樣咁生

侯爵府

國民生產總值:22187

我自己2胎都係仔, 2胎都無話比人知性別, 因為老人家唔鍾意!!
仔仔考完試就放監!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.