嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

大碼片片一問

我想問, 大碼片片平均幾多錢一片呢??

我BB用PAMPERS用到M碼, 但而家轉左L碼, 發覺好貴, EVEN超市做特價孖裝, 但除翻開都要 1.7 一片. 如果冇特價咪 OVER $2???? 咁誇既.....??

我今日本來想買 huggies 試下, 但都唔平, 要 $85 得50片, 都係$1.7一片, 有 d 仲得40片, 冇買到, 見到 fitti, 係平d, 但都唔係平好多, 最後見到 pampers做孖裝 $194 有 112片, 平均 $1.7.

唉, 其實有乜野牌子平過 $1.7 嫁?? & 質地都唔差呢??

我本來好鍾意用合身好動 pampers有尿濕顯示, 但真係太貴, 所以推而求其次用超薄乾爽.....

男爵府

Re: 大碼片片一問

去葯房買大包裝,平d喎!

禁止訪問

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

藥房大包??超市冇大包嗎??

goon質地如何呀? 如果買一包試下先可以去邊到買呀?

男爵府

萬寧同惠康都見過有大包裝!
不過都係藥房平喎!
goon...卓越買到,不過我無買俾bb用!
moonychan 寫道:
藥房大包??超市冇大包嗎??

goon質地如何呀? 如果買一包試下先可以去邊到買呀?

珍珠宮

TKS, NYT

我聽日落藥房8下先, 未必試太平既片片~

男爵府

係law...你去8吓先吖...

我係藥房買 PAMPERS棉柔/超薄
M/L/XL碼都係$137-139 左右!

moonychan 寫道:
TKS, NYT

我聽日落藥房8下先, 未必試太平既片片~

男爵府

好媽媽勳章

我囡囡用噓噓樂 幾好用
萬靈 $145 兩包 每包有54片 有時每包會送兩條
即112 片 $145
每片 $1.3

子爵府

醒目開學勳章

nepia 啦
百佳做特價 $160/2包
一包 51片
每片$1.6
]

侯爵府

我買過fitti, huggies(頂級柔適), pampers(特級棉柔), goon's, nepia, 統計如下
fitti $60/46片(現在加送兩片=48片) = $1.25
huggies $68/40 = $1.5
pampers $132, 唔記得幾多片添
goon's $68/60 = $1.133
nepia $80/51= 1.58

首頁

尾頁

跳至