嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

想請問怎樣烚奶咀?要用甚麼器具?

如題.

大宅

Re: 想請問怎樣烚奶咀?要用甚麼器具?

我個時就專登買左一個新既煲用黎烚bb d 奶樽同奶咀,不過就係佢未出世之前用既,之後我就用烚奶煲的(nuk),所以睇下你expect用邊種啦. :-P

洋房

clean and steam together w/ bottles.

複式洋房

如果你用電奶煲,就無問題,如果你用傳統不锈鋼煲,就可以等水滾後放入,大慨10鈔鐘後熄火,一定要用慢火 

大宅

我是用電奶煲和奶樽一同烚的。
你們要將一切的憂慮卸給神,因為衪顧念你們。 歡迎參觀{棉花豬小天地} 歡迎參觀{棉花豬小天地2}我叫張曉晴,於2005年6月2日出世

大宅

請大家投棉花豬一票<\"\"LS. CLICK>

好簡單的,只要是惠氏BB會會員便可以投票,先CLICK入上面惠氏個網址然後選擇『BB溫馨集』再按第3頁便可看到棉花豬之相片,謝謝!
(1)要輸入會員號碼(印在惠氏張卡上面)
(2)密碼(密碼是I.D. CARD 首4個字母+XXXX)就OK!
THANKS

你們要將一切的憂慮卸給神,因為衪顧念你們。 歡迎參觀{棉花豬小天地} 歡迎參觀{棉花豬小天地2}我叫張曉晴,於2005年6月2日出世

首頁

尾頁

跳至