意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241055

唉~有冇人知咩事??thx~

民房

國民生產總值:16

唉~有冇人知咩事??thx~

上個月月頭黎左m,到而家仲未黎~
個人又寒又凍,又口淡,全身都有汗出.
又成日想去廁所.又好快肚餓.呢幾日仲累得好緊要.今日仲訓足成日.
睇左d post.[乳房有些脹痛,比經期時的感覺還要來得強烈。 隨著懷孕期的週數增加,你的乳頭會變得深色,汗腺的分泌要比以前旺盛,而皮膚上的靜脈都較以前顯眼。]
呢d徵狀都有呀! 有陣仲喉嚨頂住頂住想嘔咁. 又會心口痛. 肚痛. 頭痛. 訓教果陣仲痛到要搵好軟既公仔黎訓先勉強訓到.
好辛苦呀! 但係驗左2次都冇事. 男朋友又話最多都係2個week. 即係點呢?? 有冇人知咩事呀thx~~ :-(

男爵府

國民生產總值:6772

Re: 唉~有冇人知咩事??thx~

kristyyy
你未有m到, 如果有bb唔奇
你去醫生度check check好d,
如果係有bb,, 係以你上一次來m一日計第一日, 如果你真係有bb, 而今日係應該來m而未來的話, 即係已經有左4week了, 明白未, 如果不明白, 你可pm我, 我再講你知~

大宅

國民生產總值:1510

睇醫生未知囉!
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

男爵府

國民生產總值:5940

唔好估估下喇, 快D睇醫生啦.

子爵府

國民生產總值:11221

畀面勳章

搵醫生CHECK下啦, 又唔係貴

複式洋房

國民生產總值:391

快點去醫生道CHECK吓

民房

但係琴日開始好似m到咁,d血好深仲好"結"
點先知d m係真定假??

大宅

國民生產總值:2199

如果好似平時咁黎幾日,由開頭"杰杰"地到後來越來越少咪係m囉.放心啦,你d血"杰杰"地可能係因為你遲左,谷多左血者.你係咪不嬲都唔多準架?

民房

不嬲都好準.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.