意見反饋
義工

產前產後 今日: 20|主題: 241063

跳至
大肚可否用"腳部按摩機"?????

別墅

國民生產總值:787

大肚可否用"腳部按摩機"?????

有部osim isqueeze的的腳部按摩機..
大肚可否照常咁用呢?

複式洋房

國民生產總值:278

Re: 大肚可否用"腳部按摩機"?????

no

大宅

國民生產總值:1881

唔可以嫁, 因為腳底都有D穴位會導致流產嫁!

別墅

真的嗎? 那裡可以找到更多資料?
因為腳底按摩好舒服呢 :lol:

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:7007

我馱住個BB的時候去買OSIM的腳部按摩機, 個SALES叫我唔好用. 生完之後就有用, 真係好舒服.

大宅

國民生產總值:2068

應該唔可以按腳底,按小腿就ok

大宅

國民生產總值:4485

我未有bb時, 已經買左啦, 而且仲日日用,好正.

後來有左頭3個月無用(吾敢用)
過左3個月後因為對腳開始有d倦,
所以照用, 無理佢說大肚婆忌用呀!
仲一日15mins or 30mins tim...

不過我only 按小腿funtion, 無按腳底個part,
而家34周啦, so far 幾好無咩野,
而且..我對腳都無水腫過, 可能我一直有用部機啦!

禁止訪問

國民生產總值:4400

陪月勳章

別墅

用小腿部份, 會小d穴道???

別墅

國民生產總值:736

我都無用腳底, 只係用按小腿, 可以減少抽筋

大宅

國民生產總值:4485

yes, 人地說腳部好多位按左會易小產,
其實只係限於腳底.

我only按小腿, 按左0甘耐都無野wor
而且34周對腳未腫過, 而且未抽過筋tim

民房

國民生產總值:19

yes, osim isqueeze!
but only squeeze foot, no shaking leg!!

manleung 寫道:
有部osim isqueeze的的腳部按摩機..
大肚可否照常咁用呢?

別墅

我年幾前買的...
osim isqueeze真係好舒服, 按下按下隻腳...大肚婆必備

大宅

國民生產總值:1401

我諗如果係按小腿就ok, 唔好搞腳底, 因為真係好多穴位, 會對bb唔好
我屋企有都唔敢用
同埋按摩椅都唔多ok架
都係幾個月, 忍下啦, bb有咩野就唔好啦

大宅

大宅

我諗如果係按小腿就ok, 唔好搞腳底, 因為真係好多穴位, 會對bb唔好
我屋企有都唔敢用
同埋按摩椅都唔多ok架
都係幾個月, 忍下啦, bb有咩野就唔好啦 :-(

大宅

國民生產總值:2170

畀面勳章

我都有部, 但份manual講話大肚唔好用, 所以冇用.
或者等個過多一兩個月(我依家12wks)先至嘗試用黎按下小腿, 腳底按摩就免喇!!

別墅

乜連manual都有講咩?
我搵唔返本manual, 你可否打俾我睇下呀? many thanks.

大宅

國民生產總值:2170

畀面勳章

"安全注意事項:
..
2. 使用者的合適性
以下使用者在使用之前, 必須先向醫師諮詢:
..
- 懷孕或生理期間的婦女.
.."

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.