夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

ken_chan + syhyt =.........

[size=x-large]一個健康談性:ken_chan, 一個夫婦情感: syhyt, 好一對姦夫淫婦, 天生一對, 不知所謂

click here

click here

大宅

Re: ken_chan + syhyt =.........

?-( ?-(
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

Re: ken_chan + syhyt =.........

講得好~~

子爵府

[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/12/02/111727.gif[/img]

大宅

2019勳章

睇完要洗眼,唔好再污染bk
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

翡翠宮

臭吉媽好雷唔鄭lee, 原來lee雷左呢到笑笑笑
臭吉媽咪 寫道:
講得好~~

大宅

睛靈勳章

milkonline

非常認同!!
知足常樂珍惜身邊人

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係呀..... 仲大把偉論

別墅

多謝你另我又做左女主角. 你禁樣咪更加多人去看我d回應..

milkonline2 寫道:
[size=x-large]一個健康談性:ken_chan, 一個夫婦情感: syhyt, 好一對姦夫淫婦, 天生一對, 不知所謂

click here

click here

別墅

Re: 女人大肚、身材走樣, 男人最慘 !!

呀Ken,

今日看到一個新topic竟然我地係主角, 真係好好笑, 佢地班c9真係好無療.
你都好大個膽, 竟然係呢班c9面前講埋呢d野. 勁! 你應預左會比佢地狂丙.
佢地真係c9中之c9. 佢地看到這個world是很細很細. 都好竟然你都係一個禁言嘅人和我一樣.

不過我唔係同意你的說法.

首先你地結婚前有無共識 ? 你唔想生bb點解太太又可以大肚. 你已經係成年人, 你應該知道你要做d咩而唔會有bb. 定係你只是怕10個月唔可以做愛 ?
性, 係男人和女人都需要, 但需要的程度可以唔同, 可能你係好性育強嘅人.
開始有d III, 大家都係成年人, 唔怕啦, 我係度同你講, 我都生過bb, 10月懷胎真係極之辛苦. 你唔係女人係唔明. 但係你又會問男人10個月無做愛又何常唔係禁辛苦呢? 但係你要知道, 你可以自慰去滿足性浴. 你又想下女人10個月無性又係何等的辛苦呢? 唔通女人又要出去叫鴨? 短短10個月的時間你都忍受唔到, 你知唔知係你的一生中仲有好多野要忍受和面對. 如你的bb, 太太, 外母, 工作…..等等.

我絕不認同無真愛嘅性 (叫chicken).

不過其實真係有好多女人為左要生bb, 要照顧個bb 去沖分左頭腦. 要迫老公要生bb, 生完bb又唔好好keep住自已. 攪到自己成個c9禁. 以為自已對個家庭好老公真係可以死心”答”地. 其實真係錯了(又唔係全部男人係禁). 可能他表面說唔係, 但其實有邊個男人想自已個老婆好似c9, 又有邊個女人想自己老公同結婚時走曬樣. 其實有好多女人就係為左bb, 就無左個老公, 自已一手破壞家庭, 直得咩. 記住女人一定要想清楚好唔好生bb, 生完bb都要keep住自已, 為自已增值, 唔好成個c9禁, 永遠都要令老公更加愛自己

翡翠宮

絶對唔認同你呢句 [size=x-large]"好多女人為左bb無左個老公, 自己一手破壞家庭" 你要知道邊個女人唔想靚, 邊個女人唔想keep住美好身段, 有左bb後--姑勿論時間同金錢都係無左一大節, 無一個女人甘願做一個肥師奶的, 都要睇下個老公合唔合作幫手, 唔係個個好似你咁幸福有個主家男人既老公, 若然個老公唔付出只問收獲, 怪責個老婆唔好好保養自己等....一大堆藉口黎搵情婦的話, 呢d咁既老公不要也罷 我亦深信呢到d媽咪無一個好似你咁無人性咁自私為左自己可以惘顧家庭同握剎親子既關係 :tongue:
syhyt 寫道:
其實有好多女人就係為左bb, 就無左個老公, 自已一手破壞家庭, 直得咩. 記住女人一定要想清楚好唔好生bb, 生完bb都要keep住自已, 為自已增值, 唔好成個c9禁, 永遠都要令老公更加愛自己

別墅

終於你都講出個真相,照你咁講,你真係可憐唸野唸埋一邊,原來你生完bb老公就棄你C9,所以你咁努力去增值自己,可惜連你自己都知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,點增值都無用,哈,原來係咁,真係奇怪,你唔係認同真愛唔係靠外表呢句野架咩? 你話個姦夫又老又唔靚仔麻,原來都係得個講字咋,不過算啦,你都已經受左咁大既打擊,攪到D野亂晒坑,慘到爆 [img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]不過咪話我話你既然已經知道自己c9成咁,仲要走去對老公唔住,咁你老公咪仲對你衰多幾錢重

[quote]

syhyt 寫道:

不過其實真係有好多女人為左要生bb, 要照顧個bb 去沖分左頭腦. 要迫老公要生bb, 生完bb又唔好好keep住自已. 攪到自己成個c9禁. 以為自已對個家庭好老公真係可以死心”答”地. 其實真係錯了(又唔係全部男人係禁). 可能他表面說唔係, 但其實有邊個男人想自已個老婆好似c9, 又有邊個女人想自己老公同結婚時走曬樣. 其實有好多女人就係為左bb, 就無左個老公, 自已一手破壞家庭, 直得咩. 記住女人一定要想清楚好唔好生bb, 生完bb都要keep住自已, 為自已增值, 唔好成個c9禁, 永遠都要令老公更加愛自己

[img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]

複式洋房

真係咩人都有 !
我老公同我結婚時 36歲, 夠係處男一個啦, 到我們有bb到生左, bb就來一歲, 我們都無性生活啦...(即係就2年無啦...)
(因bb係我們房瞓, 而老公工作好多壓力, 連瞓的時間都唔夠, 有次我們心思思攪下, bb就醒左...)
講真, 我諗老公 都有可能係廁所找五姑娘, 掉轉我有時都投訢下老公,但生活現實, 唯有將注意力放係第處先啦, 我們都一樣好恩愛啦...

真係咁多籍口俾自己...淫賤, 自私,

別墅

sorry, 我個樣同個心竟絕唔係一個c9. 我行出來, 好多人都唔信我生過, 更加唔相信我嘅真實年齡, 話我好像20,21. 係千真萬"x"(唔識打), 我之前唔講係費事你話我自大, 但現在話比大家聽我可以做到, 點解你地唔可以. 我唔覺得自己可憐, 係好幸福, 好開心. 信不信由你.

亞婆 寫道:
終於你都講出個真相,照你咁講,你真係可憐,原來你生完bb老公就棄你C9,所以你咁努力去增值自己,可惜連你自己知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,點增值都無用,哈,原來係咁,真係奇怪,你唔係認同真愛唔係靠外表呢句野架咩? 你話個姦夫又老又唔靚仔麻,原來都係得個講字咋,不過算啦,你都已經受左咁大既打擊,慘到爆 [img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]不過咪話我話你已經c9成咁仲要對老公唔住,咁你老公咪仲對你衰多幾錢重

[quote]

syhyt 寫道:

[img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]

翡翠宮

[size=x-large]咩唔信啫? 見唔到你真人, 睇你既謬論就知你個樣同智商一樣唔係十八, 就廿二啦 [quote]
syhyt 寫道:
sorry, 我個樣同個心竟絕唔係一個c9. 我行出來, 好多人都唔信我生過, 更加唔相信我嘅真實年齡, 話我好像20,21. 係千真萬"x"(唔識打), 我之前唔講係費事你話我自大, 但現在話比大家聽我可以做到, 點解你地唔可以. 我唔覺得自己可憐, 係好幸福, 好開心. 信不信由你.

別墅

你真係要小心你老公, 正常男人係唔可以2年無性, 除非佢有病. 女人都唔可以啦. 係女人先同你講, 已經嚮起警號. 不過如果你覺得現在生活得開心, 就無需要去醒覺. 知太多未必係好事, 安於現在吧了.

開心笑 寫道:
真係咩人都有 !
我老公同我結婚時 36歲, 夠係處男一個啦, 到我們有bb到生左, bb就來一歲, 我們都無性生活啦...(即係就2年無啦...)
(因bb係我們房瞓, 而老公工作好多壓力, 連瞓的時間都唔夠, 有次我們心思思攪下, bb就醒左...)
講真, 我諗老公 都有可能係廁所找五姑娘, 掉轉我有時都投訢下老公,但生活現實, 唯有將注意力放係第處先啦, 我們都一樣好恩愛啦...

真係咁多籍口俾自己...淫賤, 自私,

複式洋房

[size=x-large]依家好多女人生完都keep得好好, 你keep得好又點? 你內心醜惡點都無用!
所以你姦夫都只係大你17年做得你老豆嘅阿伯一個!:mrgreen:

syhyt 寫道:

大宅

睛靈勳章

不如POST你張相黎‘目弟’下係咪真係甘索!!
知足常樂珍惜身邊人

翡翠宮

佢都話唔係索囉, 係後生同身栽[img align=right]http://pics.taobao.com/wangwang/013.gif[/img]正喎
柏禧媽咪 寫道:
不如POST你張相黎‘目弟’下係咪真係甘索!!

男爵府

syhyt

你KEEP住D18、22係 FOR比情夫睇姐, 你都唔係比老公睇, 仲咩要講到咁偉大姐?!

唔知你另一個TOPIC, 真係以為你索到上鼻, 一知你個人格既污穢, 因係嘔到落地。

靚~~~係由心開始架, 個心不潔, 表面點包裝都無用架!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5