夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: ken_chan + syhyt =.........

嘩,好多人唔信你生過一個呀咁小呀,咁你真你要KEEP下啦,不過真愛唔係講外表既,媽媽係偉大既,你睇開D啦下,講開又講,唔係你自己話唔C9就唔C9架啦,你圍內D人講野都咁假架,影響埋你,人地講野D咁假既,咁講野呢潤你唔好當真呀,你"話"你個 range 係28-32,你幾十歲就係幾十歲架啦無得呃,成十幾廿年之差,果D人真係假到不得了,咁呃你棧係害你,我勸你唔好當真呀,你老公講野先真架,連你老公都咁話你,你唔認都唔得啦,好慘佢又會咁話你,咁都講得出係咪講下笑咋? 講真, :mrgreen: 我從來都無覺得你自大架 :mrgreen: ,因為你有自知之名,知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,呢樣你講得好真心,我亦好相信你真係咁樣,算啦唔係你既錯,不過我覺得你高調攪姦情唔好姐

由 syhyt 於 2006-02-18 12:14:52

sorry, 我個樣同個心竟絕唔係一個c9. 我行出來, 好多人都唔信我生過, 更加唔相信我嘅真實年齡, 話我好像20,21. 係千真萬"x"(唔識打), 我之前唔講係費事你話我自大, 但現在話比大家聽我可以做到, 點解你地唔可以. 我唔覺得自己可憐, 係好幸福, 好開心. 信不信由你.

翡翠宮

Re: ken_chan + syhyt =.........

[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]亞婆我真係睇唔過眼呀 呢句話 "唔靚同埋唔係咩新鮮蘿白皮" 你成日將佢掛在唇邊 佢日日都有鏡照唔使你提佢架 最慘係佢身邊d人矇閉左佢之嘛 :cry: 所以响到提無用架, 我覺得呢句說話你應該出大字報在街派可能會湊效d

男爵府

算啦, "勁正姐"又要晒又要撐, 咪比個機會佢係呢度講, 人地回家就啞架喇。 呢到就大大聲姐, 老公面前就"笠水"啦。

別墅

哈哈我老公真係話過我個樣生得好後生. 仲好靚. 算啦, 唔好再講我個樣, 反正你地都唔信, 我放工啦, family time lu...bye bye

亞婆 寫道:
嘩,好多人唔信你生過一個呀咁小呀,咁你真你要KEEP下啦,不過真愛唔係講外表既,媽媽係偉大既,你睇開D啦下,講開又講,唔係你自己話唔C9就唔C9架啦,你圍內D人講野都咁假架,影響埋你,人地講野D咁假既野呢潤你,你"話"你個 range 係28-32,你幾十歲就係幾十歲架啦無得呃,成十幾廿年之差,果D人真係假到不得了,咁呃你棧係害你,我勸你唔好當真呀,你老公講野先真架,連你老公都咁話你,你唔認都唔得啦,好慘佢又會咁話你,咁都講得出係咪講下笑咋? 講真, :mrgreen: 我從來都無覺得你自大架 :mrgreen: ,因為你有自知之名,知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,呢樣你講得好真心,我亦好相信你真係咁樣,算啦唔係你既錯,不過我覺得你高調攪姦情唔好姐

sorry, 我個樣同個心竟絕唔係一個c9. 我行出來, 好多人都唔信我生過, 更加唔相信我嘅真實年齡, 話我好像20,21. 係千真萬"x"(唔識打), 我之前唔講係費事你話我自大, 但現在話比大家聽我可以做到, 點解你地唔可以. 我唔覺得自己可憐, 係好幸福, 好開心. 信不信由你.

別墅

圍內D人講野咁假架

如果係圍內D人又點解唔知我真實年齡咩..係d第一次見面嘅人講架啦.....bye bye

亞婆 寫道:
嘩,好多人唔信你生過一個呀咁小呀,咁你真你要KEEP下啦,不過真愛唔係講外表既,媽媽係偉大既,你睇開D啦下,講開又講,唔係你自己話唔C9就唔C9架啦,你圍內D人講野都咁假架,影響埋你,人地講野D咁假既,咁講野呢潤你唔好當真呀,你"話"你個 range 係28-32,你幾十歲就係幾十歲架啦無得呃,成十幾廿年之差,果D人真係假到不得了,咁呃你棧係害你,我勸你唔好當真呀,你老公講野先真架,連你老公都咁話你,你唔認都唔得啦,好慘佢又會咁話你,咁都講得出係咪講下笑咋? 講真, :mrgreen: 我從來都無覺得你自大架 :mrgreen: ,因為你有自知之名,知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,呢樣你講得好真心,我亦好相信你真係咁樣,算啦唔係你既錯,不過我覺得你高調攪姦情唔好姐

別墅

連你老公都比你迫到咁講野,假到咁真係可可可憐
:mrgreen: :mrgreen:

由 syhyt 於 2006-02-18 12:53:10
哈哈我老公真係話過我個樣生得好後生. 仲好靚. 算啦, 唔好再講我個樣, 反正你地都唔信, 我放工啦, family time lu...bye bye

別墅

所以話你呢,第一次見面嘅人講野邊可信架 ?-( 人地就係唔知你真實年齡,又見到你唔靚但係你又以為自己好靚,所以咪玩到你盡,呃你咁話你19,20,無陰公呃成十幾廿年,白痴都唔信啦, 你同佢地講番你句真心話金句呀,你要話[size=large]唔靚同埋唔係咩新鮮蘿白皮呢D唔係你既錯呀 (ringo,寫得夠唔夠大舊),叫佢地做人唔好咁假

由 syhyt 於 2006-02-18 12:57:15

圍內D人講野咁假架

如果係圍內D人又點解唔知我真實年齡咩..係d第一次見面嘅人講架啦.....bye bye

大宅

PINKAVA 寫道:
算啦, "勁正姐"又要晒又要撐, 咪比個機會佢係呢度講, 人地回家就啞架喇。 呢到就大大聲姐, 老公面前就"笠水"啦。

What means by "笠水"?

複式洋房

[size=large]女人都唔可以 ? 我咪已經係人版啦 ! 我都覺得我們的性生活係唔正常, 老實講, 我係好需要 , 但為左老公, bb, 有時都忍下啦, 放心, 他無病, 1個月前先做完bodycheck(定期有做), 無計呀, 夫妻生活有性係正常, 但一段時間無性都可以, 三年抱兩個的點過呀 ? 我等bb歲半咪分房後咪可以lor...
夫妻生活有好多事情可以做, 我們除左性, 其他一切都好, 我都有好多唔同興趣, 湊bb, 同老公拍拖,工作, 朋友, 投資,
上網...
[quote]
syhyt 寫道:
你真係要小心你老公, 正常男人係唔可以2年無性, 除非佢有病. 女人都唔可以啦. 係女人先同你講, 已經嚮起警號. 不過如果你覺得現在生活得開心, 就無需要去醒覺. 知太多未必係好事, 安於現在吧了.
[quote]

複式洋房

可能妳又想提我: 老公出邊會唔會 ?...
hehe, 可以百分比肯定無, 但如果長期咁落去, 一係他無性需要, 一係性泠感, 一係我無吸引力(係性...)
我會小心啦, 多謝妳提示...

公爵府

個樣生得後生唔係大晒!好自豪咩!我夠唔似做左人呀媽,但我做的行為係似返個呀媽,唔係點教好自己個仔成長
syhyt 寫道:

[quote]
亞婆 寫道:
終於你都講出個真相,照你咁講,你真係可憐,原來你生完bb老公就棄你C9,所以你咁努力去增值自己,可惜連你自己知自己唔係靚又唔係新鮮蘿白皮,點增值都無用,哈,原來係咁,真係奇怪,你唔係認同真愛唔係靠外表呢句野架咩? 你話個姦夫又老又唔靚仔麻,原來都係得個講字咋,不過算啦,你都已經受左咁大既打擊,慘到爆 [img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]不過咪話我話你已經c9成咁仲要對老公唔住,咁你老公咪仲對你衰多幾錢重

[quote]

syhyt 寫道:

不過其實真係有好多女人為左要生bb, 要照顧個bb 去沖分左頭腦. 要迫老公要生bb, 生完bb又唔好好keep住自已. 攪到自己成個c9禁. 以為自已對個家庭好老公真係可以死心”答”地. 其實真係錯了(又唔係全部男人係禁). 可能他表面說唔係, 但其實有邊個男人想自已個老婆好似c9, 又有邊個女人想自己老公同結婚時走曬樣. 其實有好多女人就係為左bb, 就無左個老公, 自已一手破壞家庭, 直得咩. 記住女人一定要想清楚好唔好生bb, 生完bb都要keep住自已, 為自已增值, 唔好成個c9禁, 永遠都要令老公更加愛自己

[img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/07text/D4-015.gif[/img]
[/quote]

公爵府

我對你個樣有d興趣,不如post上黎比大家睇下你有幾貌美如花

男爵府

咩叫"圍內"D人"?-( 係咪熟客試過就知你塊蘿蔔皮唔
新鮮?

syhyt 寫道:
圍內D人講野咁假架

複式洋房

[size=x-large]唔靚同埋唔係咩新鮮蘿白皮呢D唔係你既錯呀!
最錯係:你老公同姦夫都係成50歲所以覺得你好後生!
最錯係:你係無內在美,
最錯係:你老公娶咗你依D 不知廉恥, 不知所謂的醜女人!
相由心生, 依句嘢真係"勁正姐", 所以你個樣都係似巫婆居多!
你姦夫之所以show 你係因為佢係成50歲嘅阿伯, 有白內障睇嘢睇吾清楚咋!
你依D女人係阿伯先至啱, 同埋你吾好吾記得你係吾洗錢免費送上門嘅hen呀! Free of charge!

syhyt 寫道:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

話之你講到自己似仙女下凡吖..... 講就係人有把口都講得啦!! chiu! 我就無興趣看你閣下個專容喇!就算你post個 ”樣靚身材正”既女人相上黎, 我都未必信果個係你啦!!!

依度擺明無人show你地兩條淫賤二人組啦!!

講到咁拿勁.....咪男既繼續去叫雞, 女既咪繼續去揾姦夫囉....係係係......知你依家大把青春
但依度閒閒地一日成千人詛咒�問侯你兩位,隨時老左十年都唔知呀!!!所以.....好好把握你啲’青春’喇!!

你話啲mami禁言???附和你兩個既歪果啲先講得呀??你可以照講... 無野架, 照俾人問侯之嘛!!!係你兩位自己惹bk mami咁齊心 你兩個xx!! 
You & Me[br]

複式洋房

有呢 D 人,唔怪得全世界 D 天氣反常、又越來越污染啦!
milkonline2 寫道:
[size=x-large]一個健康談性:ken_chan, 一個夫婦情感: syhyt, 好一對姦夫淫婦, 天生一對, 不知所謂

click here

click here

複式洋房

[size=medium]總有, syhyt, 幾萬係hk打工的印傭,菲傭, 夠2年先返一次家鄉, 咁她們的性需要點解決呀 ? 看來, 她們的品格比妳都高尚呀...

珊瑚宮

我唔多明呢位十八廿二(syhyt)講話自己有幾靚又有幾正,
點介會找一個比自己17年的情夫,
如果真係正菜點介唔搵個同自己差不多大啲情夫,
唔通望而家個情夫早死過你,你可以分身家?

侯爵府

好媽媽勳章

嘩.....睇完真係要洗眼,真係咩人都有.
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

首頁

尾頁

跳至