意見反饋
義工
[2005年] 大家會同BB玩D咩,分享吓

大宅

國民生產總值:1128

大家會同BB玩D咩,分享吓

BB而家醒既時間長左,你地會點樣同BB玩呢?我會

1. 用搖鈴對住佢搖吓搖吓吸引佢
2. 比D黑白圖按佢睇
3. 放佢在大人bed度同佢摸身摸世
4. 同佢講野整D聲出來tum佢笑

男爵府

國民生產總值:7339

Re: 大家會同BB玩D咩,分享吓

un 古古~
捉蟲仔~
只要望住我老公,bb就笑到卡卡聲!

民房

國民生產總值:26

我自製了黑白格仔圖及圓形線條圖放在牀的兩旁比阿仔睇,佢好鍾意睇, 兩頭擰, 好唔得閑咁, 好hap!

大宅

國民生產總值:2565

睛靈勳章 BK Milk勳章

點解你地都係比d黑白圖佢睇?係dmug 野training嚟嫁?

大宅

國民生產總值:1128

BB出世頭几個月係大近視.黑白圖案佢睇得最清楚,可以吸引佢注意力,同埋刺激視覺發展. 你可以留意下最近Pampers個廣告都係咁講架。

複式洋房

國民生產總值:171

拍手仔同腳仔
聽歌
唱歌同讀書俾佢聽
按摩
多多指教: http://blog.yahoo.com/jacobnjoelle/

男爵府

國民生產總值:9726

2019勳章

~ 郁吓手手腳腳
~ 同佢傾計無論講咩,佢都會用"ar ku","el","ar","bu"呢d回應我
~ 一齊睇卡通片

大宅

國民生產總值:2614

我想問比黑白圖佢看好好o家?
我冇比佢看 ar

複式洋房

國民生產總值:473

傾下偈, 玩下吊床玩具, 搖鈴, 小b玩到"卡卡"聲笑

大宅

國民生產總值:2565

睛靈勳章 BK Milk勳章

我會同佢傾吓,玩吓佢d手手腳腳咁,都唔知仲可以做dmug。

大宅

國民生產總值:3106

我賣左個chicco gym架俾bb玩呀! 佢開始識用手拎野玩lu!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.