意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 4|主題: 77867

BB晚上成勁喊點算好呀.?

複式洋房

國民生產總值:326

help(>.<)..... :-(
:chair: :chair: :chair: :verycold:

大宅

國民生產總值:1128

Re: BB晚上成勁喊點算好呀.?

你個BB几大呀?係米每日大概同樣時間喊呀?

複式洋房

國民生產總值:326

我個b三個半月大囉.每次都差唔多時間but有時例外囉.. :-(
:chair: :chair: :chair: :verycold:

男爵府

國民生產總值:8321

醒目開學勳章

買保嬰丹比佢食下

大宅

國民生產總值:2399

你試下用條毛巾or被包住bb,等佢有d安全感,咁可能會好d架.

複式洋房

國民生產總值:153

是忽然間甘? 之前3個月有沒有甘?
可能是睡得不好, 會不會太熱or 冷?
有沒有嚇親? 個肚有沒有漲? 吐奶多嗎?
日頭沒有事?
好多 bb 都會晚上先哭, 試下珍珠未 or 保嬰丹

複式洋房

國民生產總值:499

silvia_yu,

please check your pm.

複式洋房

國民生產總值:128

會唔會發惡夢??
我bb又係噤, 在大喊之前立即抱抱同飲水, 就會瞓噃.
如果已經大喊, 就一定要抱住同立即開平時勁聽果隻lullaby cd,
先至收聲....

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.