自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

懷疑網上行濫收我三十蚊

我續約時既月費話明係$145,寄左兩,三張月結單都係呢個價,最近呢三,四張單就收多我三十蚊??個死人網上行電話打幾星期都唔通,一直想問為乜收多我三十蚊,今日終於比我揾到個人問下,佢話我個三十蚊係上過MEDIA.now.com.hk Basic Plan Charge,佢好肯定話顯示我呢幾個月有上過..今日就第一次照個網址睇下乜黎,但我打死真係未上過,都唔夠再睇落去,怕收費,又話可能係其他人上,我屋企得我一個上網,好少用電腦,返屋企最多上bk,msn,yahoo,根本無時間睇其他,無理由個三歲仔識上架...有無人知,乜原因點會咁架...教教我可以點處理,個約重有排未完架...個個月比多三十蚊好唔抵

子爵府

Re: 懷疑網上行濫收我三十蚊

網上行
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

伯爵府

牛年勳章

上 now.com之前唔駛申請的嗎?
你可以cut左佢,下個月咪唔駛俾囉!

以我所知netvigator好興你續約佢就問你睇唔睇now.com,跟住話送三個月/一個月免費俾你睇,到期如果你唔主動cut,或者cut遲左佢都當你繼續睇,每月30蚊。
但多數無約的,你可以隨時cut。

大宅

virgokaren 寫道:
上 now.com之前唔駛申請的嗎?
你可以cut左佢,下個月咪唔駛俾囉!

以我所知netvigator好興你續約佢就問你睇唔睇now.com,跟住話送三個月/一個月免費俾你睇,到期如果你唔主動cut,或者cut遲左佢都當你繼續睇,每月30蚊。
但多數無約的,你可以隨時cut。

係呀係呀,,超dogdog.................話送1個月俾你.....之後個個月都收30蚊,又唔講你知....到我打去佢就話第1個月係送....之後要收錢,但係我都冇睇過...我都唔知我有呢個服務,佢自己話送1個月,之後就唔問你收你錢.....我打過去話要cut幾廿次,佢拖左我幾個月先cut,仲要我個個月都打佢,真係超慶...佢咁呃呃埋埋唔小錢~~~死人pccw~~~ :tongue: :tongue: :evil: :evil: :-x :-x

大宅

網上行真係check少陣單都唔得架~

好似今期,我發覺張單total$440,無程程貴左200蚊。於是打電話去問點解啦~

網上行客戶服務員check完後話果$200係接駁費。咁我問佢做咩我要比接駁費law,事關個個月我都準時比錢,又無比人cut過服務...後來,個職員又話原來攪錯左,會幫我cancel番依條數。

但最奇o既係佢竟然同我講「因為張單已經出左,所以,麻煩請你今個月照交$440先,果$200會響下個月張單度扣返。」

嘩~真係離晒譜!

別墅

:evil:

水晶宮

好媽媽勳章

間間公司都係咁,!-CABLE都係.
打電話上去嘈多數都追得返.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

首頁

尾頁

跳至