意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92832

边隻尿片夜晚吸濕防漏最好?現在早上用nepia好好,但晚上有時賴濕哂!

別墅

國民生產總值:779

边隻尿片夜晚吸濕防漏最好?現在早上用nepia好好,但晚上有時賴濕哂!

如題。晚上想改用第二隻,那隻好呢?

大宅

國民生產總值:2040

Re:

pampers超薄乾爽好用, 有時成十幾個鐘無換片, 都唔會漏

別墅

Re:

謝。唔知huggies 與pampers比較那一隻吸顯防漏好些呢?

大宅

國民生產總值:1277

Re:

bosophie,

我覺得pampers好用d。

大宅

國民生產總值:4842

Re:

pampers

大宅

國民生產總值:1510

Re:

pampers!
請問你bb幾大呀??pampers有隻褲仔係for訓覺架
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

大宅

國民生產總值:1638

Re:

pampers

男爵府

國民生產總值:5295

Re:

羊☆羊

請問知唔知 pampers FOR 瞓覺嗰隻褲仔,
有無size分

男爵府

國民生產總值:6949

Re:

bosophie 寫道:
謝。唔知huggies 與pampers比較那一隻吸顯防漏好些呢?

我個囡用妮飄訓覺都會漏尿架 Pampers棉柔吸濕好好,唔擔心漏尿 Huggies最新裝(冇綠茶成份)都好好用,訓覺都唔會漏尿,而且價錢平過棉柔

洋房

國民生產總值:494

Re: 边隻尿片夜晚吸濕防漏最好?現在早上用nepia好好,但晚上有時賴濕哂!

紅色huggies,超強吸水.
:-P

大宅

國民生產總值:1860

Re: 边隻尿片夜晚吸濕防漏最好?現在早上用nepia好好,但晚上有時賴濕哂!

pampers 棉柔

別墅

Thank you!! 我買了pampers 超薄乾爽 XL 碼試試,so far 試了兩晚都暫時ok。

多謝各位寶貴意見,遲些如果都唔掂,或是huggies 有特價都可能試下。現在早上仍用妮飄,價錢化算些。

問NYT:乜學習褲吸濕好過片片咩?我以為差不多。我一直以為學習褲只是當他開始要訓練去厠所時用。現在我的仔仔17個月啦,打算一個月多後 (~歲半)才開始訓練他,那時才轉學習褲,因為學習褲好貴。

請問學習褲的話,妮飄是否ok呢?有冇媽咪用過呢?

男爵府

國民生產總值:5295

問NYT:乜學習褲吸濕好過片片咩?我以為差不多。我一直以為學習褲只是當他開始要訓練去厠所時用。現在我的仔仔17個月啦,打算一個月多後 (~歲半)才開始訓練他,那時才轉學習褲,因為學習褲好貴。

bosophie

我覺得片片吸得多vv啲!因為學習褲無片片咁高腰架!
我呢兩日俾瑤瑤著HUGGIES新裝無漏vv!
我女女出街街時會用,滿意寶寶poohpooh學習褲,幾好用,
而家惠康,百佳,吉仔都賣$69,,,而萬寧都你$69仲可以用$4coupon添

另外pampers有隻for夜用著嘅褲仔,$54...14條!

NYT

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.