夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 大家有無見過個C6喊呀?

好多年無見過我隻老喊...
不過今年初一, 佢激嬲我, 我吾睬佢一日, 之後我睬返佢, 佢喊....我都吾知點解佢喊, 佢話佢開心我睬返佢, 不過我見到佢喊我心痛到喊..... :-(

伯爵府

我老公只係去到眼紅 & 眼恇有淚

洋房

…隻c6只係有一次, 我地o係街執左隻小貓返屋企, 跟住過左幾日隻小貓c左, 佢就喊囉...
頂!
想生返個「豬」仔! ;-)

公爵府

好媽媽勳章

生個囝時喊到好勁, 亦都係個一次, 唔知生第二個佢會唔會呢?

該用戶已被刪除

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

jessicayau 寫道:
…隻c6只係有一次, 我地o係街執左隻小貓返屋企, 跟住過左幾日隻小貓c左, 佢就喊囉...
頂!

咁係正明佢有愛心!!!!

大宅

你地見到老公or男朋友喊,個心係唔係"乸"住痛架!!!

我係架,而家有時諗番起,個心都會痛一痛架!!!!

大宅

我ex都有勁喊過, 就係

大宅

個c6為咗佢亞媽喊,喊点解佢亞媽對c6可以噤衰 :-( :-( :-(
仔仔06-12-2003出世

侯爵府

我老公ge婆婆過身時,我以前同佢say分手時,同埋
最近生亞囡時,都見到老公喊到九彩 :-| :-|
不過,見到佢喊我個心真係好"嗱",跟住一齊喊埋 :-(
該用戶已被刪除

複式洋房

有ar ! 最近62送入老人院
他覺得很悽涼於巴士上his tear 不受control :-(
我又跟住他 :-(
好似被人發現了!
[img align=right]http://forum.qooza.hk/attachments/forumid_27/rfio7g==_1n2WtWHvy8lo.gif[/img][img align=left]http://www.smallcampus.net/club_files/aa/bo/c42d4e07bb94c9/photo/43eb1a7ab9c6b.gif[/img]

大宅

眾in尋it=$2006,

你個名同個公仔都好得意, 好攪

子爵府

有呀, 一次咁多, 就係我生完BB個陣時

複式洋房

我個c6成日都喊, 由其是多數覺得自己受咗委屈既時候, 我見過一二百次 :-x 例如 : 我大肚嗰陣離家出走佢都唔喊, 又唔留我, 但比我阿媽話佢對我唔好, 佢就喊住咁話佢對我好好, 係我自己要走 又有一次我打佢, 佢喊住咁話我打佢就得, 佢打我就個個都話佢唔啱, 唔公平 又有一次佢同我嘈, 我要佢瞓廰, 佢發爛渣話我先要瞓廰佢瞓房, 點知阿女要飲奶迫住佢死死地氣咁出返廰比我入返房, 佢激到標哂眼淚 佢成日比我激到 :-( :-( :-( :-(

大宅

peonyuen,

笑c人啦! 哈~~
[quote]
peonyuen 寫道:
我個c6成日都喊, 由其是多數覺得自己受

大宅

有呀!
第一次:佢係太婆過身…
第二次:同佢鬧分手…
第三次:同佢鬧交…
第四次:佢飲醉酒…
第五次:我生BB時…
第六次:佢表哥係醫院就快離開人世......
但係我就成日都喊囉!!

:-( :-(

洋房

無見過
我同佢第一次冷戰, 佢話佢有喊
怕就咁就散喎

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至