夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 大家有無見過個C6喊呀?

我見過我老公喊過好多次......
1. 地盤隻狗唔見左
2. 屋企隻老狗過左身
3. 隻貓失而復得
4. 我同佢分手
5. 我流產
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

男爵府

見過兩次..好似係同一個月發生

1.我生仔
2.我生完2星期左右..因我餵人奶但個仔食得唔好..個c6襯我訓覺比左d鮮奶個仔飲..赫到我 ...即克!@#$%佢..又打番醫院問會唔會有事..!!之後佢咪 :-( 囉!(連BB要飲奶粉而唔係鮮奶都唔知..唉..!! )
雲師奶 該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

joanne831,

那你要好好珍惜佢喇! 可能真係命運

大宅

你地就好啦...我到宜家識左我老公三年啦,都未見過佢為我喊呀...真係慘,心淡呀! :tongue:

大宅

結左婚十幾年只見我老公喊過一次, 當時我對孖仔流產左, 好傷心....

大宅

peonyuen 寫道:
我個c6成日都喊, 由其是多數覺得自己受咗委屈既時候, 我見過一二百次 :-x 例如 : 我大肚嗰陣離家出走佢都唔喊, 又唔留我, 但比我阿媽話佢對我唔好, 佢就喊住咁話佢對我好好, 係我自己要走 又有一次我打佢, 佢喊住咁話我打佢就得, 佢打我就個個都話佢唔啱, 唔公平 又有一次佢同我嘈, 我要佢瞓廰, 佢發爛渣話我先要瞓廰佢瞓房, 點知阿女要飲奶迫住佢死死地氣咁出返廰比我入返房, 佢激到標哂眼淚 佢成日比我激到 :-( :-( :-( :-(

大宅

當佢好傷心既時候就會喊, 最近係因為佢屋企(姑仔)養左十幾年既狗仔死左, 佢一聽到就喊左出黎, 我同佢講比個仔見到會嚇親佢架, 咁佢先唔喊咋, 但係就好唔開心囉.

複式洋房

有,拍拖果陣有次嗌交,我好決絕咁話要分手,佢就 :-( ,呀!仲有佢睇戲果陣,去到d感動位就 :-( 左出黎嘞!!
:-) :-) :-)

首頁

尾頁

跳至