懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

甚麼牌子的束腹帶好呢??

我見d媽咪話生完要用來防止子宮下垂, 所以想買來用, 請問有甚麼牌子好用呢???

大宅

Re: 甚麼牌子的束腹帶好呢??

i bought Chicco

大宅

好媽媽勳章

i bought Chicco as well however i heard a nurse recommended 010 to my roomate....maybe you have take a look of it!!

大宅

請問chicco多少錢呀???

男爵府

好媽媽勳章

咁請問吉之島個隻妮妮(nini)牌既束腹帶好無呀?束腹帶係咪good for腹部同子宮骨盆腔收縮?另外束腹褲係咪for收pat pat,佢仲有一隻束腹褲長至大脾話for收大脾架,吾知呢d又有無子宮骨盆腔收縮既功效架?同埋呢你地買左邊隻架?吾知d褲係咪真係work去修身?

大宅

我都想知呀!!妮妮牌好用嗎???或有沒有其他牌子介紹??

大宅

jeremyma 寫道:
請問chicco多少錢呀???

我都買了chicco, 見到pampers 會的廣告賣$168. 我問個sales, 唔駛用member card都有折.

[url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

禁止發言

複式洋房

請問知唔知感謝日係吉之島妮妮買野有冇95折?
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

複式洋房

聽人講束腹帶生完bb翼日就可以用,束腹褲就要惡露清晒先著既
唔知妮妮長至大脾既束腹褲要幾多錢&有冇95折呢
http://www.glittergraphics.us" target="_blank">[/quote]

大宅

好媽媽勳章

silingling,

you can buy it at Chicco shop and it cost around $300.....

首頁

尾頁

跳至