美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 香薰購物狂集中地 (Part 20)

伯爵府

vivien,

我mummy & daddy 都話好好了 .第二次整only.

但都好多錯野ga,因為我得透明gel,所以我有同mummy搽OPI 甲油做色 但之後d gel 鋪得太薄,抹時甩色 ....

我mummy 話本來唔再整gel nail,費事要keep住上china,但宜家我識整,又FREE 所以會keep住隔一星期揾我

我mummy冇maid,所以不能駁長 :mrgreen:

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

mommom

我老公無車架..單車就有部 佢以前2x年都係用公司車, 而家自己工, 佢又周圍走, 有架車仲5方便wor

所以...如果你可以車我; 咁我帶埋我個2件...就最好了..

水晶宮

5係wor..頂焗油帽應該係先差足電, 跟住remove左電先用架bor..如果5係, 我5會買

MomMom 寫道:
多利是,

我而家full緊 drinks up 同用MBY 焗油帽做緊侷油,原來頂帽唔係义電 :cry: 唯有坐定定上bk 但又無人係樹 :-(

伯爵府

水晶宮

mommom

L'occiante有85折; 但5齊貨..我都無詳細睇~

Origins有9折; 靚V話麻麻地抵, 有時shop做promotion仲抵, 又多d samples, 所以原來想買定modern friction & drink up都無買~~

burberry - 全部75折, 如果岩款就真係好抵, polo都係~

clarins eye mask for 急救用, ND eye mask for 粗用..我打算當 eye cream 用的..所以5同用法

水晶宮

今晚去左有成7年無去過既九龍城創發食潮州菜..yummy

再行過九龍城, 真係好懷念好多美食...新馬安食扒, 珍寶食泰菜, 清真牛肉館, 輝哥火煱...etc..正

早上送仔女學drawing時行左一陣, 係獅子石道又掃左幾年返工恤衫, 出口貨 = $2xx only -- 抵

侯爵府

So silent today

侯爵府

godiva,

聽mcmug講,塗OPI甲油係做好gel nail 後先塗+ normal coating,why 甩色

侯爵府

多利是,

咁你隻6去唔去 If only you and your 2 kids就剛剛好 but 要 Fotan KCR station 上車

侯爵府

多利是,

說明書話插住電源用。 Let me ask the seller tomorrow
多利是 寫道:
5係wor..頂焗油帽應該係先差足電, 跟住remove左電先用架bor..如果5係, 我5會買

[quote]
MomMom 寫道:
多利是,

我而家full緊 drinks up 同用MBY 焗油帽做緊侷油,原來頂帽唔係义電 :cry: 唯有坐定定上bk 但又無人係樹 :-(
[/quote]

侯爵府

tsunmama,

你好似住青衣bor!我住沙田,最好火炭KCR上車,我行吐露港公路入元朗.... 你入沙田好似仲遠過去元朗。睇下mcmug有乜高見

侯爵府

petitfairy,

Long time no see,去唔去流浮山

侯爵府

mcmug,

2月26日(sat) 12:30pm流浮山 gathering + duty free
-------------------------------------------------------
Jenny
godiva
多利是 + 2 kids
tsunmama + 1 kid
audreymom x 2 + 1 kid
mommom + 2 kids
mcmug + 1 kid
yatyatmommy x 2 + 1 kid

好多小朋友

快d報名

水晶宮

5得啦, 聽日要去拆甲先得啦, 今日手指公成塊gel甲列左1半...而家得返1半gel甲係手指到, 好玉酸..嚇死我

我5玩住啦, 都係得d甲休息下先再算 :-( :-(

水晶宮

伯爵府

tsunmama,

你黎撘車 so easy~我諗 mommom 唔順路~
你可以撘 264M 去到元朗落車轉 K65 直去流孚山~
或撘東涌線,

侯爵府

多記,

你去邊度拆甲 Tweety 話佢有幫人拆甲,可整返靚仔+塗指甲收$100,你揾佢啦!

就乜咁論盡?係米因剪指甲所以裂?Tweety講gel nail 唔可用指甲鉗剪,會裂的。但我上次係日本一次過剪晒10隻指甲都無事

侯爵府

mcmug,

So happy to see you here

伯爵府

mimi,

我呢幾日想打比你, 睇你乜事, 又驚嘈醒你~好彩未打

首頁

尾頁

跳至