意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92840

請問nb baby 食邊只奶粉好??

大宅

國民生產總值:4744

BK Milk勳章

大宅

國民生產總值:1510

Re: 請問nb baby 食邊只奶粉好??

好睇bb同奶粉甲唔甲個喎~我大仔細時食明治,2仔就食唔到要食森永,孖b食明治
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

大宅

BK Milk勳章

因多數牌子都只有 6-12 月奶粉, 欠 nb 奶粉, e.g. 惠氏, 雅培 etc.

男爵府

國民生產總值:5295

我個臭b女....食 金装美素力1號 :mrgreen:

公爵府

國民生產總值:27742

您意思是BB會無送 NO.1 俾您

GCCHAN 寫道:
因多數牌子都只有 6-12 月奶粉, 欠 nb 奶粉, e.g. 惠氏, 雅培 etc.

大宅

好多都有架!但初生奶粉唔可以賣廣告,所以未小見囉!
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

複式洋房

國民生產總值:309

我囡囡食美贊臣A+, 現在3歲了, 都係食緊A+ 

大宅

國民生產總值:2645

羊☆羊 寫道:
好睇bb同奶粉甲唔甲個喎~我大仔細時食明治,2仔就食唔到要食森永,孖b食明治

點解2仔食唔到明治要食森永呢?兩隻奶粉有咩分別呢?

大宅

國民生產總值:1405

我個BB出世時本來食牛欄牌,好快就轉左食安嬰兒A+,食得都幾好呀!
你們要將一切的憂慮卸給神,因為衪顧念你們。 歡迎參觀{棉花豬小天地} 歡迎參觀{棉花豬小天地2}我叫張曉晴,於2005年6月2日出世

大宅

國民生產總值:1405

請大家投棉花豬一票<\"\"LS. CLICK>

好簡單的,只要是惠氏BB會會員便可以投票,先CLICK入上面惠氏個網址然後選擇『BB溫馨集』再按第3頁便可看到棉花豬之相片,謝謝!
(1)要輸入會員號碼(印在惠氏張卡上面)
(2)密碼(密碼是I.D. CARD 首4個字母+XXXX)就OK!
THANKS

你們要將一切的憂慮卸給神,因為衪顧念你們。 歡迎參觀{棉花豬小天地} 歡迎參觀{棉花豬小天地2}我叫張曉晴,於2005年6月2日出世

大宅

因為2仔有便便問題,食森永就冇
Manman1010 寫道:
[quote]
羊☆羊 寫道:

點解2仔食唔到明治要食森永呢?兩隻奶粉有咩分別呢? [/quote]

大宅

BK Milk勳章

可能 bb 未出世, 所以未有
Luzern 寫道:
您意思是BB會無送 NO.1 俾您

[quote]
GCCHAN 寫道:
[/quote]

大宅

BK Milk勳章

mug 初生奶粉唔可以賣廣告 嘅咩 ??
咁點知邊只好("arm" BB)??
羊☆羊 寫道:
好多都有架!但初生奶粉唔可以賣廣告,所以未小見囉!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.