跳至

首頁
34567...57

尾頁

珊瑚宮

Re: 人馬座朋友入黎啦--第2集

以前禾都係咁(未嫁前),而家都係咁,
lee化禾係唔係仲橙呀
:-( :-( :-(
elf 寫道:
不過禾都慣架啦, 成日返到雷, 阿ma已經眠左, 阿妹唔械未返又械去左眠, 禾成日都械自己日廚房叮番熱d野, 然後拎日房對住電腦/文件邊睇邊實...

呢樣野禾紅c 難友最夾, 因為佢都是咁樣...

侯爵府

禾紅lee命運一樣!![quote]
phoebelamlam 寫道:
以前禾都係咁(未嫁前),而家都係咁,
lee化禾係唔係仲橙呀
:-( :-( :-( [quote]

珊瑚宮

禾針晚都help 死佬只多兩粒飯,點豬佢三個都同禾掃曬
而家禾都係"我"住個肚同lee傾呀
:-( :-( :-( :-(

侯爵府

lee快d粉d野實下啦, 呢排禾阿ma日日去e院睇阿爸, 屋企晚晚都茅反實, 雖然禾都茅咩胃口, 但禾都是旦粉d野填肚, 如果唔械灰頭暈架
禾針晚都help 死佬只多兩粒飯,點豬佢三個都同禾掃曬
而家禾都係"我"住個肚同lee傾呀
:-( :-( :-( :-(

珊瑚宮

屋企除咗糖同古古力,就得番幾合咁大支啦
:-( :-( :-( :-( [quote]
elf 寫道:
lee快d粉d野實下啦, 呢排禾阿ma日日去e院睇阿爸, 屋企晚晚都茅反實, 雖然禾都茅咩胃口, 但禾都是旦粉d野填肚, 如果唔械灰頭暈架[quote]

侯爵府

有茅公仔面呀?餅乾呢?面包呢?

再唔械lee子過d飯啦, 煎個雞旦咪得囉!

珊瑚宮

其他可以實啲野已經係呢兩日比佢地沽清啦
禾唔子過d飯啦,巧c懶馬
elf 寫道:
有茅公仔面呀?餅乾呢?面包呢?

再唔械lee子過d飯啦, 煎個雞旦咪得囉!

侯爵府

禾去沖涼呀, 一陣再雷!

甘次真架啦, 一定灰返雷架! 旦禾呀!

侯爵府

咁呀....一械包兩隻雞旦實囉! 再唔械實個生果囉, 餓住唔得架wor, 幾時得到天朝呀!

珊瑚宮

禾得呀,次次佢地一反阿婆到,禾就實番呢幾日無實嗰啲lor~~
elf 寫道:
咁呀....一械包兩隻雞旦實囉! 再唔械實個生果囉, 餓住唔得架wor, 幾時得到天朝呀!

珊瑚宮

一定旦lee
elf 寫道:
禾去沖涼呀, 一陣再雷!

甘次真架啦, 一定灰返雷架! 旦禾呀!

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

針晚洗唔洗訓呀?
meialo 寫道:

子爵府

唔豬架^u^等禾林下先!!
針晚洗唔洗訓呀? [quote]
meialo 寫道:
[/quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

禾旦lee諗下啦
[quote]
meialo 寫道:
唔豬架^u^等禾林下先!! [quote]

子爵府

你地眠禾咪又去眠籮!!!
禾旦lee諗下啦
[quote]
meialo 寫道:
唔豬架^u^等禾林下先!! [quote]

珊瑚宮

禾都就啦,天日要早起呀
meialo 寫道:
你地眠禾咪又去眠籮!!! [quote]

子爵府

符妹同你都可能就閃羅!!!
禾都就啦,天日要早起呀
meialo 寫道:
你地眠禾咪又去眠籮!!! [quote]

珊瑚宮

差唔幾啦,禾7:30要起身啦
:-( :-( [quote]
meialo 寫道:
符妹同你都可能就閃羅!!! [quote]

子爵府

禁早呀!!!
差唔幾啦,禾7:30要起身啦
:-( :-( [quote]
meialo 寫道:
符妹同你都可能就閃羅!!! [quote]

首頁
34567...57

尾頁

跳至