自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

打小人時講既11句說話

1.打你個小人頭,等你有氣冇訂透,日日去撼頭。
2.打你個小人面,等你全家中非典,成世都犯賤。
3.打你個小人眼,等你成世都撞版,日日被人斬。
4.打你個小人耳,等你日日痾爛屎,敏屎用手指。
5.打你個小人嘴,等你媽媽變老舉,日日被人隊。
6.打你個小人頸,等你周身都性病,花柳兼淋病。
7.打你個小人胸,等你非典兼中風,後門被人通。
8.打你個小人手,等你有錢唔識收,有樓變喳兜。
9.打你個小人腳,等你日日敷中藥,有鞋冇腳著。
10.打你個小人肚,等你好心冇好報,日日被人告。
11.打你個小陽具,等你成世都不舉,有女冇得隊。
[img][/img]

珊瑚宮

Re: 打小人時講既11句說話

伯爵府

好毒 bor
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

句句都好毒喎.

O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

男爵府

真係唔講唔知

子爵府

希望唔好有人打我小人啦
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

洋房

哈.....笑到我地噴口水兼肚痛呀~~~成個mon都濕哂 :-(

子爵府

11.打你個小陽具,等你成世都不舉,有女冇得隊。
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

嘩!洗唔洗咁毒呀?

洋房

公爵府

首頁

尾頁

跳至