意見反饋
義工
跳至
[2005年] BB出世咁耐, 老公有無幫下手湊bb呢?

伯爵府

國民生產總值:15505

BB出世咁耐, 老公有無幫下手湊bb呢?

我老公除左頂唔順餵夜奶, 叫佢做乜都ok.

大宅

國民生產總值:3140

Re: BB出世咁耐, 老公有無幫下手湊bb呢?

我老公乜都做咁濟

複式洋房

國民生產總值:361

我老公樣樣嘢都幫手

大宅

國民生產總值:3333

me 2 wor

mylulu007 寫道:
我老公除左頂唔順餵夜奶, 叫佢做乜都ok.

家姐~妹妹

侯爵府

國民生產總值:22822

我老公都有呀~ 仲好樂意添...

伯爵府

國民生產總值:19400

醒目開學勳章

我老公除了唔夠膽同囡囡沖涼, 其他都肯做 , 不過佢好怪, 同囡囡換片片時唔肯同囡囡塗凡士林 ?-( , 話老豆同囡囡好似好監介喎 ?-(
有囡囡的媽咪你老公是否都是一樣唔肯塗的?

別墅

國民生產總值:687

Of course [quote]Otherwise,
minimon 寫道:
我老公都有呀~ 仲好樂意添...

大宅

國民生產總值:2103

我老公都係,咩都有幫手架

男爵府

國民生產總值:5671

my hubby is very helpful as well. However I rather I bath the baby than he does cos' he takes so long playing with the baby and spashes too much water out. So, in order to save the job , I bath the baby instead....hahahaha..

BTW, mylulu007, your baby's hair is fantastic and cool. Very unique and cute.

大宅

國民生產總值:4268

AKLAMY 寫道:
my hubby is very helpful as well. However I rather I bath the baby than he does cos' he takes so long playing with the baby and spashes too much water out. So, in order to save the job , I bath the baby instead....hahahaha..

BTW, mylulu007, your baby's hair is fantastic and cool. Very unique and cute.

hi aklamy

how many children u have?
three??

我只講事實

男爵府

國民生產總值:5671

janjet,
Yes, I have three kids. They are 5 yrs old, 3 yrs old and 3 mths old. How about you? Is this sweetie your first one?

複式洋房

國民生產總值:387

唔係呀, 佢查架. 仲要查勁多.
話最緊要唔好整紅BB個 pat pat.

lingirl 寫道:
我老公除了唔夠膽同囡囡沖涼, 其他都肯做 , 不過佢好怪, 同囡囡換片片時唔肯同囡囡塗凡士林 ?-( , 話老豆同囡囡好似好監介喎 ?-(
有囡囡的媽咪你老公是否都是一樣唔肯塗的?

複式洋房

國民生產總值:387

我老公專餵夜奶. 因為佢平時都2-3點, 3-4點都唔訓. 硬係留比佢餵. 我湊日醴 "口麻".

男爵府

國民生產總值:5855

我老公都有, 不過要 , train左幾個月, 有時都會自動自覺.

別墅

國民生產總值:724

我老公都好幫手,有時好倦的時候見到佢幫手都好開心,仲開心過送禮物,BB就越來越重,有時佢喊要人抱的時候有人代替我抱
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

別墅

國民生產總值:724

AKLAMY,

嘩妳好有愛心呀! 生3個小朋友,妳的EQ 一定高到不得了。

JENJEN

AKLAMY 寫道:
janjet,
Yes, I have three kids. They are 5 yrs old, 3 yrs old and 3 mths old. How about you? Is this sweetie your first one?
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

大宅

國民生產總值:4131

拎尿片,開奶果d就有,不過有時個女喊得好勁佢都唔係好理,咁耐係除左2次我頭痛,佢就肯湊下佢,其他時間佢都係抱一陣就算。
有時真係好嬲佢,好似個女唔關佢事咁,鍾意就抱下佢,想打機就叫奶奶湊,成日話個女唔跟佢,一抱親就喊,所以佢費時抱...佢收工返黎就訓覺,訓到夜晚起身食飯,食完飯都寧願打機都唔陪下個女..

子爵府

國民生產總值:11425

2019勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我老公都有幫手, 阿b扭計時佢會自動自覺幫手氹, 叫我比佢抱. 每日佢放工番嚟都會同阿b玩, 所以阿b扭計時佢都攪得掂, 唔會剩係跟我. 我覺得其他唔做唔緊要, 剩係阿b扭計時幫吓手, 等我可以冷靜吓唞唞, 已經好好喇!

侯爵府

國民生產總值:23959

基本上我老公都有幫手湊BB,有時仲懶有經驗"吉"(教)我添~ :tongue:

複式洋房

國民生產總值:420

臭豬bma,
我老公同你果個一樣, 次次抱阿B&同佢玩都唔會多過10分鐘, 成日賴一抱親就喊, 其實佢求求其其抱, 抱得唔舒服, 實喊啦, 籍口啫
我成日響佢面前同阿B講:"你好可憐呀, 咁細個就無爸爸錫"........佢好話我講佢壞話, 又唔見佢檢討吓

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.