意見反饋
義工

產前產後 今日: 11|主題: 241049

你地有咗bb會唔會容易暈?

男爵府

國民生產總值:6087

你地有咗bb會唔會容易暈?

我頭先行行吓街,無啦啦好暈,跟住好黑睇唔到野,我好辛苦咁行落去搵我阿媽,行嘅時候我係睇唔到野,前面好黑,佢係廣場下面果層等我,因為我個仔瞓咗,我都唔知點解自己仲可以行到,因為我當時真係想瞓低算了,你地有冇試過?

伯爵府

國民生產總值:18112

Re: 你地有咗bb會唔會容易暈?

你應該即刻坐低,慢慢深呼吸

有o左係好易頭暈呀,你要帶定藥油出街,有咩事即刻搽
同埋最緊要唔好去人多擠迫地方,唔好焗親呀

男爵府

國民生產總值:5339

我都有, 會吸唔到氣添, 好得人驚 :-(
所以家人都唔比我一個人去街, 一定要搵人倍 :cry:
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

子爵府

國民生產總值:11221

畀面勳章

咁又唔會暈既, 但就好怕焗囉, 一焗親就成塊面好似關公咁

別墅

國民生產總值:748

我初期都有昏眩的感覺,那時會揾地方坐低或付住欄杆,等個人定d先行。而且唔好蹲低,起身定滿天星斗..

洋房

國民生產總值:61

me 2. I fell fainted so easily no matter at work or rest at home. I am also annoyed by those symtoms that I don't only experience "morning sickness" but "WHOLE DAY SICKNESS". Help! :tongue:

大宅

國民生產總值:2606

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一焗就會暈 :cry: ......但過左4個月就無喇........

大宅

國民生產總值:2617

我第一個月好暈, 依家間斷性有一兩日都會好暈, 可能我有貧血, 有左之後, d 數字仲差過未有, 希望食多 d 補血野會幫下啦..

別墅

國民生產總值:543

我一直都冇暈過, d人話暈可能係唔夠血, 我一直都有飲當歸雞精同埋飲紅棗水, 可能係咁所以ok la, 你試下啦!
[img][/img]

別墅

國民生產總值:878

我而家都係好易暈架,唔焗得,有時仲出冷汗仲知好唔舒服 :cry:

男爵府

國民生產總值:7772

Yes ar. But only during the early stage law.

大宅

國民生產總值:3114

Re: 你地有

頭兩個月一搭地鐵就見暈, 宜家好 d 啦
我要學習做會笑的媽媽

大宅

國民生產總值:1842

好媽媽勳章

我咯陣都係好易暈架,又係唔焗得,又係夏天, 所以日日都有支水同野食"傍身", 一見少少唔舒服就即刻搵地方坐, 無事先再行過...

別墅

國民生產總值:787

如果搭長途車, 會頭暈, 想嘔想嘔, 好辛苦
一落車便狂"斜"蝦

大宅

國民生產總值:2971

貓狗褓姆

我又無呢個情況! 不過唔太喜歡太多人的地方.會好焗,好快就倦!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.