意見反饋
義工

自由報料 今日: 375|主題: 268081

哪裡有平靚正的窗簾舖?

大宅

國民生產總值:4527

哪裡有平靚正的窗簾舖?

無時間去深圳做窗簾,在香港哪裡較平?花園街算平嗎?可有心水舖頭?

大宅

Re: 哪裡有平靚正的窗簾舖?

在港島區最好,九龍都唔拘。

翡翠宮

國民生產總值:90689

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

晴軒
tel: 2817 3433
訐生

我全屋五窗口到係$2200. 當中係羅馬簾加布簾, 有一間房布簾加紗.

大宅

謝謝你!請問晴軒的地址在哪裡?

翡翠宮

西環, 近泓都

大宅

國民生產總值:3466

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁大埔附近 where 有平靚正既窗簾舖呢? thx

翡翠宮

monmon616 寫道:
咁大埔附近 where 有平靚正既窗簾舖呢? thx

其實你係邊區都無所謂. 可以試

大宅

國民生產總值:3466

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但係... 我湊住個仔去唔到咁遠wo :-(
佢地會送貨包安裝嗎? thx~

洋房

國民生產總值:189

鎰仔mama 寫道:
晴軒
tel: 2817 3433
訐生

我全屋五窗口到係$2200. 當中係羅馬簾加布簾, 有一間房布簾加紗.

係呀!! 晴軒唔錯, 我地新居都係喺佢地做, 手工ok啦, 而價錢又唔係高!!
You & Me[br]

大宅

你去西環定是九龍灣晴軒?我聽人讚過後者;西環店可會因地近泓都,多新居入伙而貴些?

大宅

我今日去西環晴軒格價,48元1碼,款式幾好,做兩個大窗(83*68,98*81吋)要700元。加遮光布加300。不連路軌。有平宜點的選擇嗎?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.