意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92837

huggies學習褲

男爵府

國民生產總值:5295

huggies學習褲

[size=small]我d嘢想問....幫幫口吖
★請問huggies學習褲...好唔好★
★可唔可以著 當夜用褲仔★
★會否好硬身 及 夠唔夠高腰★

☆☆☆ thank so much ☆☆☆

男爵府

Re: huggies學習褲

禁止訪問

國民生產總值:33268

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

thx.... BabyChristy

我尋晚俾片 huggies學習褲瑤瑤著 ,今朝 ,好嘢無漏呀 只係硬身d,唔夠較,不過夠哂高腰!

另外想問M size是不是有17pcs架

thank :mrgreen:

男爵府

別墅

國民生產總值:625

NYT,

1. huggies (pull up) - OK, but i let him use in daytime
2. pampers (pull up X or XL) -soft and the best but expensive, so i let him use at night
3. night time pampers pull up - the most expensive one and also soft

8A mrs chan

男爵府

8A mrs chan

1.huggies (pull up)我尋晚俾bb著到第日都無漏vv......又咁高腰....只係比較硬身!

2.pampers (pull up X or XL) 我個女著好細條ar...好窄

3.night time pampers pull up...太貴喇又得14條喎

anyway...thank you so much

大宅

國民生產總值:3812

NEPIA 我仔仔夜用都好 ok 喎!
huggies pull up 硬身, 我覺得 nepia 軟身0的好似會舒服0的.
pampers 我覺得太窄所以冇試過,

男爵府

NEPIA我個女 著....唔夠高腰啊
karench999 寫道:
NEPIA 我仔仔夜用都好 ok 喎!
huggies pull up 硬身, 我覺得 nepia 軟身0的好似會舒服0的.
pampers 我覺得太窄所以冇試過,

大宅

國民生產總值:3812

最高腰真係 HUGGIES.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.