育兒好物

跳至

首頁
1

尾頁
   0

禁止訪問

積分: 3159

發表於 06-2-19 01:23 |顯示全部帖子

請問邊到有免費米糊sample拿 ?

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

民房

積分: 50

發表於 06-2-19 12:22 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

入萬朝會,送了兩包米糊及二十包奶粉。
該用戶已被刪除

發表於 06-2-19 17:37 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

禁止訪問

積分: 3159

發表於 06-2-19 19:36 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

別墅

積分: 756

發表於 06-2-19 19:57 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

Mandyto,
你未入亨氏BB會,不如我Fax 張表格比你

mandyto 寫道:
我入左雀巢會 , 萬朝會啦 , 但點解都冇糊仔送既 ?
亨氏BB會就未入 !!

[quote]
LittleLittleChicken 寫道:
入雀巢會、亨氏BB會和萬朝媽咪會都有糊仔送到屋企畀你!
[/quote]

男爵府

積分: 7174

發表於 06-2-20 11:23 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

puipui73

Please check PM
Thank You

子爵府

積分: 13867

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 06-2-20 11:37 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

到你個B要食米糊的時候佢就會寄比你的。
mandyto 寫道:
我入左雀巢會 , 萬朝會啦 , 但點解都冇糊仔送既 ?
亨氏BB會就未入 !!

[quote]
LittleLittleChicken 寫道:
入雀巢會、亨氏BB會和萬朝媽咪會都有糊仔送到屋企畀你!
[/quote]
該用戶已被刪除

發表於 06-2-21 10:05 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

禁止訪問

積分: 3159

發表於 06-2-21 22:48 |顯示全部帖子

Re: 請問邊到有免費米糊sample拿 ?

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

首頁
1

尾頁

跳至
熱門主題