意見反饋
義工
[2006年] 5月媽媽, 阿B(調頭)味呀??

大宅

國民生產總值:2038

5月媽媽, 阿B(調頭)味呀??

我18號照了4D,醫生話阿B重約2.3磅,懷孕至今已有28週,共重了19磅,醫生仲話阿B
(味調頭),同埋(慈帶)(前頸). 我勁擔心 :-( :-( :-(
url=http://www.youngnutrition.net][/url

男爵府

國民生產總值:6004

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 5月媽媽, 阿B(調頭)味呀??

無咁快調頭
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

國民生產總值:1283

My B is 25 weeks when he 調頭, but my B is really small as he was only 600g.

大宅

國民生產總值:1252

我小b24周調頭,個時只係重680g,我味食多d牛肉,飲多d奶,29周就有1610g la :lol:

男爵府

國民生產總值:5707

我16號都照左4D呀b好得意有d似我,醫生話阿B重約2.1磅,我依家都有28.3w,共重了14磅,醫生都仲話阿B未轉頭,好似要等到35w後至會轉頭,依家就轉上轉落囉

子爵府

國民生產總值:11221

畀面勳章

我27w個陣去產檢醫生話阿b調左頭啦.
係wow咁peggy你有冇d4d相post上黎分享下呀???

大宅

國民生產總值:1230

上兩星期就打橫左咋, 星期六check 時再問問先

男爵府

國民生產總值:7428

我都心郁郁想照4D, 但唔知係咪好貴, 你地照左幾多錢呀? 同埋o係邊道照呀?

伯爵府

國民生產總值:18515

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

早兩日做產檢,即28w4d. 醫生話BB好健康,好長肉, 有1274g, 約3 lb幾,不過都係未調頭, 我就重左21 lb.

男爵府

國民生產總值:6399

上星期睇e生,已話bb調了頭,希望bb今次聽聽話話唔好轉來轉去,可以比我順產啦!!!!!!!!!(上一胎bb唔肯轉頭,所以要開刀生)

男爵府

國民生產總值:5707

Sharon_1304

我係曾祥風到照4D,包括2張相及DVD一隻仲可以拿埋礦片都係$800-,我都係bk到知道好多人都係佢到照(我家姐話佢都好出名),我仲要照兩次,因為第一次bb隻手仔蓋住一邊臉,所以要出去行下,等陣再照,第二次都ok差不多見晒 曾e生都好細心咁照!你可以入4D果bk到睇下其他姊妹意見,要係24-32w內照!!!
tl: 23771235

男爵府

國民生產總值:6399

其實我都好想去照,但老公唔比我去照,話晒錢,所以我想偷偷地去煦呀.

別墅

國民生產總值:648

15号去照,已話bb調了頭

別墅

國民生產總值:872

我28週都已經調左頭啦,BB有2.5磅重,而我就重左22磅.......變左一個肥妹仔....
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

複式洋房

國民生產總值:174

我28週已經轉左, BB重3磅, 中碼, 我重左18磅, 個肚似3月生得, 好大.

禁止訪問

國民生產總值:883

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.