意見反饋
義工

自由講場 今日: 1607|主題: 1023710

你愛老公多d,還是佢愛你多[email protected][email protected]

禁止發言

國民生產總值:4444

好媽媽勳章

你愛老公多d,還是佢愛你多[email protected][email protected]

洋房

國民生產總值:140

Re: 你愛老公多d,還是佢愛你多[email protected][email protected]

我諗我愛佢多少少la 仔都同佢生埋囉
不過佢都好錫我

男爵府

國民生產總值:5339

Re: 你愛老公多d,還是佢愛你多[email protected][email protected]

一樣囉, 一樣咁愛對方! 拍拖+結婚=17年喇
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

國民生產總值:407

我成日都有問佢,佢次次都好肯定話梗係佢愛我多D

複式洋房

國民生產總值:255

係我地雙方都係排囡囡在先 :lol:

別墅

國民生產總值:973

我覺得大家都愛對方..

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6880

總之..大家都好愛大家
大家亦好包容大家

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.