跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地個BB而家有幾重呀?

我個得22磅咋. :-( :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

Re: 你地個BB而家有幾重呀?

小朗賢而家24-25磅, 身高80cm

別墅

我的囡都係得果21.5磅, 成半年都係咁上下, 無重過 :-(
成日比我亞媽話佢thin :-( 點算!?
不過身高有80cm (一起身時度, 之後會縮水2-3cm), 囡仔算唔算高呢? bec 我哋兩公婆都高大!

大宅

ERICBB,
你唔使 :-( :-( wor, 我個瘦B都係得19lbs咋(光光豬磅):cry: :cry: , 佢都係唔正經食野架, 食餅乾就唔同, 雖則係咁, 佢己經叫做追返條curves, 如果唔係, 就真係要 :-( :-( :-( lor!

大宅

Felix而家25磅, 身高80.5cm

複式洋房

泳泳而家21磅,身高80cm.
       ※ 梓泳2004年10月25日出世啦 ※

別墅

我女女 30磅 , 83cm

別墅

我果個得 22磅咋....仲好似面青青咁tim!

男爵府

rabbit_chan2222,
我個仔22磅仲要係著埋衫潻,高就83cm都係著埋鞋計架.
你話係咪得條骨. :-( :-(

大宅

ERICBB,
好明白你好擔心, 我都係架, 但係唔緊要lar, 佢健康無事咪得lor, 或者過一排佢又食量大增呢!!

大宅

乜會縮水架咩? 我又未試過起身度喎, 同埋我好耐無同呀女磅過喇, 都係時侯要磅一磅咯, 試埋你呢種度高法先
[quote]
nicking 寫道:
我的囡都係得果21.5磅, 成半年都係咁上下, 無重過 :-(
成日比我亞媽話佢thin :-( 點算!?
不過身高有80cm (一起身時度, 之後會縮水2-3cm), 囡仔算唔算高呢? bec 我

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

乜你地個個bb都咁重,拍埋思晴都唔夠你地黎,思晴而家都唔過75cm,重就仲未過20磅,雖然塊面同大脾都有肉,但始終係單骨,體型似我,細細粒粒!!!!
我家有三個妹...

侯爵府

兔兔:
睇唔出謙謙19磅喎 霖霖而家25-26磅, 身高無乜點度, 係咁而都80幾cm喇 (霖霖唔好小氣呀)

rabbit_chan2222 寫道:
ERICBB,
你唔使 :-( :-( wor, 我個瘦B都係得19lbs咋(光光豬磅):cry: :cry: , 佢都係唔正經食野架, 食餅乾就唔同, 雖則係咁, 佢己經叫做追返條curves, 如果唔係, 就真係要 :-( :-( :-( lor!

大宅

小V (蕎蕎) 而家26lbs , 身長 83-84cm

別墅

我個囡得20磅左右.

大宅

醒目開學勳章

我隻仔而家連衫都係得18磅咋 佢成日都唔食野 呀咁得意 佢一早7:30飲5安奶 跟住11:00飲3安半 咁就好似到夜晚7:30先識肚餓咁 而家生非滋重大獲 2餐固體都唔食 比奶佢又食得個2安 我呢幾日都唔係好敢同佢上磅 我驚嚇死我自己

大宅

24-25lbs,83cm.

大宅

28lbs, 昨日鎊, 高就82, 2個月前度的.

複式洋房

24-25 lbs

大宅

22-23lbs;
高81cm(多得abs幫手先量到咋

首頁

尾頁

跳至