跳至

首頁

尾頁

別墅

沙田有無 playgroup?

沙田有無 playgroup? 適合幾大o既 bb/ 小朋友? 價錢幾多? 有無親子班?

大宅

Re: 沙田有無 playgroup?

沙田廣場好時光,我囡囡15個月果時讀過,忘記幾錢,大約好似$500左右.
第一城嘉德麗,收2歲,唔錯!每次都有主題,重要平過好時光,又係唔記得價錢.
而駿景園就有樂基同lemon tree,(未讀過)不過我見lemon tree地方好似較細.
你小朋友幾大呀?如果夠兩歲我就會推薦嘉德麗了,當然要睇下近唔近屋企啦!

大宅

醒目開學勳章

Little Gym

別墅

請問 little gym 地點在那裡?

大宅

little gym is situated at 'New Town Commercial building'... (Next to the Hotel + Phrase 3)...

吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

別墅

thx

別墅

thx all mami!
How to choose a good playgroup?

民房

我有個朋友試過係沙田,
玩過幾個playgroup,
綜合意見話:
最緊要
1. 老師有愛心和耐性
2. 老師有經驗
3. 能夠俾意見,等父母容易教小朋友
4. 當然小朋友要投入開心啦!

用戶要求終止服務

AmyHo 寫道:
我有個朋友試過係沙田,
玩過幾個playgroup,
綜合意見話:
最緊要
1. 老師有愛心和耐性
2. 老師有經驗
3. 能夠俾意見,等父母容易教小朋友
4. 當然小朋友要投入開心啦!

咁邊間好呀?

民房

laiki:
等我問下朋友先

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

我有上過little gym
不過我想搵d普通玩的playgroup

little gym的人數不太隱定
成人有人試堂同miss不會太理到小朋友
但miss都好生鬼落力
小朋友間的互動好似少d
不過都算上得開心滿意

而家想搵間
我諗人少少一班的playgroup會好d
不過沙田有咩playgroup
上網都搜尋不到

別墅

帝堡城內的啟思有,$1200�8堂。
我報了未返,吾知好不好。18�3第一堂。你看看有冇興趣喇。
逄二.四或净星期六 兩組可選擇, 不過就上午10-12點。

用戶要求終止服務

ww_so 寫道:

請問係中文定英文王黎架? 上完話我地聽好唔好呀,如果返2,4係咪個fee都一樣?同埋for幾多歲架?

民房

laiki、happybaby1:
唔好意思,忙到現在才有空留言!
我問了那位朋友啦!

原來,佢參加了私人攪的遊戲班,
在私人會所裡面攪活動,

由兩位有經驗的老師帶活動,
兩位老師帶領得幾有氣氛,
而且都好專業,可能是現職老師啦,
所以我朋友問佢地教小朋友問題,
佢地態度誠懇,和俾左好多好意見。

最緊要小朋友又玩得幾開心,
完成4節後,仲有証書和活動冊,
價錢合理。

好似話四月份有班,一班得7-10人。

如果你地有興趣的話,我再send資料俾你地呀!

別墅

我都想知多d資料喎,價錢和地點等等...

AmyHo 寫道:
laiki、happybaby1:
唔好意思,忙到現在才有空留言!
我問了那位朋友啦!

原來,佢參加了私人攪的遊戲班,
在私人會所裡面攪活動,

由兩位有經驗的老師帶活動,
兩位老師帶領得幾有氣氛,
而且都好專業,可能是現職老師啦,
所以我朋友問佢地教小朋友問題,
佢地態度誠懇,和俾左好多好意見。

最緊要小朋友又玩得幾開心,
完成4節後,仲有証書和活動冊,
價錢合理。

好似話四月份有班,一班得7-10人。

如果你地有興趣的話,我再send資料俾你地呀!

別墅

我諗都係中文,因就是讀他們的n1都沒有英文班。Playgroup for below 2yrs, 二四班收費一樣只是快d完8堂,返得密d啫!!

laiki 寫道:
[quote]
ww_so 寫道:

請問係中文定英文王黎架? 上完話我地聽好唔好呀,如果返2,4係咪個fee都一樣?同埋for幾多歲架?[/quote]

民房

如果你想知道沙田playgroup的資料,
你可以到以下這個網址查詢,

http://hk.geocities.com/hk_sunny_kids/

希望幫到你啦 ^___^

民房

終於挨到星期五啦!
條腰好似唔係自己!
幾天冇上來,今日終於可以上來逛逛了!

laki、happybaby1:
不知道你們收不收資料呢?

嘻嘻!
囡囡哭了 >__< :-(
轉頭再上來!

民房

嘩!差不多整個月無上來,工作忙不透氣!

我今日同囡囡一起去Sunny Kids參加playgroup,
唔知道果個沙田私人會所係點樣呢?
希望囡囡玩得開心啦!

為左今日,個要把工作趕快完成,才能親自帶個女去,
如果做唔晒,就要奶奶帶佢去啦 >___<

ww_so、laiki、happybaby1:
你地有無參加呀?
我都唔得閒上來找你地!
唔知陣間見唔見到你地呢?

用戶要求終止服務

AmyHo,

我冇參加呀,係邊個會所攪呀?好唔好?

首頁

尾頁

跳至