跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇用緊DWE既媽媽,可否分享下...

大宅

醒目開學勳章

Re: 有冇用緊DWE既媽媽,可否分享下...

I have. Could you mind to share your schedule?

複式洋房

什麼是DWE?

大宅

大宅

卓衡父母,

我冇schedule呀,咁你呢??
而家都係岩岩開始左幾日,只係睇緊paly along 1,
我見佢好似有少少反應,就係唱hello song時,
佢自己會拎2粒沙蛋(左右手)shake o下 shake o下 咁...
直至唱完成首歌!!

Kwan Wing Mum,

DWE 即係迪士尼美語世界

子爵府

畀面勳章

想問問,dwe是cd還是dvd來的?因我想做犯法嘢! 咁都要睇家的配件是否合乎需要!
雲師奶 該用戶已被刪除

子爵府

畀面勳章

係dvd,咁我就要請同事幫忙做犯法嘢啦!
雲的孩子都在跳舞 寫道:
是DVD來的,我果D絕對係犯法既,

我每日會比佢睇半個鐘,佢六個多月已經睇,睇緊 SING ALONG,所以依家每次開親佢都睇到唔眨眼,每次唱歌之前都會重點讀幾個生字,有一次教CAT,咁我個仔跟住KA左一下,唔知咁算唔算有成效呢?

而且佢聽親歌都會全身 UN UN 下既,佢好鍾意聽歌,所以 SING ALONG 好岩佢!

男爵府

雲的孩子都在跳舞 寫道:
而且佢聽親歌都會全身 UN UN 下既,佢好鍾意聽歌,所以 SING ALONG 好岩佢!

小葵又係好仲意聽歌邊全身 UN UN 下既. 前日見青蛙, 仲起第起腳好似隻狗痾尿咁. 笑死我地. 佢自己又係咁笑.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至